【流動連儂牆 / 全民文宣】 抗爭日常化,必做!你今日做左未?

132 回覆
51 Like 0 Dislike
要推
推❗️
係擔心平日人數少,容易比藍絲發癲打。
不過如果係和你Shop等等,就已經very good。
pishhhhhh
我成日見呢個人 我淨係記得it was too late 其實佢係?
應該平民
自發關心香港

嘩.... 可惜推唔上熱門...
現發起「全民文宣」動員令 #EveryDayLennonWallChallenge,呼籲每位真香港人日日 SHOW 文宣。利用香港的密集人口和繁忙街道,打造一幅幅「流動連儂牆」,真真正正的抗爭日常化。

#EveryDayLennonWallChallenge
#抗爭日常化

步驟:
1. 手寫或印刷一張文宣口號。
2. 帶到街上,隨身展示。
建議地點:可由最安全的室內和黎明時段做起,即地鐡車廂、巴士 、商場 、食店 ...,再慢慢帶到街上
建議做法:掛上手袋、貼上背包、貼上口罩、貼上水樽 ...
3. 拍照並上載至各社交平台 + Hashtag #EveryDayLennonWallChallenge + Tag 朋友。

#多你一個好多
#抗爭日常化

單靠我不知可以傳到多遠... 大家可以Join,就join me join the challenge啦。

街頭見
要推。

和理非請出
我出左一個星期啦。
街頭見
P假推
Pishhhhhhhh

強國送大禮
中國肺炎襲港

有無人搞聯署請美國限制Pension 投資強國資產?

五大訴求 缺一不可
解散警隊 刻不容緩
荷包在我手 藍店抖一抖
良心買幾轉 黃色經濟圈

政府正用盡一切手段迫企業歸邊,為示威者樹敵,為求社會各界與抗爭人士割蓆

黑警透過非法濫捕,圖阻嚇港人和平表達訴求,損害港人自由,有違基本法

比你捉到便衣狗係為咗養成捉鬼文化
https://lih.kg/1793283

唔好唔記得831幫警甴殘殺手足兇手

齊心祝福
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞