認撚住呢班所謂香港歌手嘅名,一定要罷聽罷睇佢哋啲show同歌

240 回覆
556 Like 14 Dislike
其實香港大部分藝人都有唱過 所以唔需要太執着
收左好耐啦下話 送中之前都係過街老鼠
咁又叫人血饅頭?
饅頭喺邊
淨係知黃嘅會俾支那人圍插杯葛斷米路

另一邊廂先講緊
黃色經濟圈 標準唔好咁高
黃完之後唱維穩show又點計先? 按時間先後次序點都係澳門維穩show最後啦
小肥
除咗Tommy依類本身wfc但靠今次上位嘅
正常香港歌手表態黃邊會有饅頭食
就算Tommy我都對係咪「人血」有保留
澳門維穩show CAllstar 鄧小巧 辭咗演喎

係咪講緊依個:

“慶祝澳門特別行政區成立二十周年體藝匯演”下午六時揭開序幕,活動邀請了歌手劉德華、鄭秀文、黎明、菊梓喬、彭永琛及多名澳門優秀運動員
JW有出去遊行!616!
仲係出post唔係story!
到而家都無del!!!
我當佢

我專登去ig FC
全部都係垃圾
本身係

今次活動表演嘉賓陣容鼎盛,包括:劉德華、鄭秀文、黎明、C AllStar、菊梓喬、林奕匡、彭永琛、鄧小巧,他們將會聯同多名澳門優秀運動員一同參與表演。

C AllStar 林奕匡 鄧小巧 都辭演
點解咁都有俾cctvb封殺?
下面comments俾玻璃心支那人鬧
連登仔仲諗住踩多腳
我估你話「點解咁都無俾cctvb封殺?」
連巴絲都唔覺
Cctvb點會跟得咁貼
歐陽靖仆街黎
真人勁撚串
成間華納黃到痴線,陳豹,牙e,mag
Dj係咪
Push
歐陽靖 / 小肥 / 陳慧敏 / Robynn & Kendy / 吳業坤 / 林欣彤 / JW 王灝兒 /
菊梓喬 / 側田
呢堆可以直接收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞