認撚住呢班所謂香港歌手嘅名,一定要罷聽罷睇佢哋啲show同歌

240 回覆
556 Like 14 Dislike
https://youtu.be/yiTVBiUo4aU
介紹一個真係有料嘅本地rapper TXMIYAMA
專唱英文 出高質歌 反建制
條底褲就暗黃,有漬又臭添
*譚詠麟 / 容袓兒 / 林峯 / 李克勤 / 劉愷威 / 王祖藍 / 呂方 / 盧冠廷 / 許志安 / 周麗淇 /
袁婭維 / 李聰 / 葉曉粵 / 歐陽靖 / 小肥 / 陳慧敏 / Robynn & Kendy / 吳業坤 / 林欣彤 / JW 王灝兒 /
菊梓喬 / 側田 / 雷有輝@太極 / 鄧建明 @太極 / 林夏薇 / 銀河新星青年合唱團 / 小鱒魚兒童合唱團

All TVB singers
Not even single one from ATV
atv有歌手嘅咩真心問
呢個貪曾年代已經奶開共啦
mc jin 10年前已經幫貪曾唱起錨歌啦
奶共先驅黎啦
林欣彤轉咗公司去華納
616 有po全黑+叫人投票+成日like 黃ig posts
之前喺黃祖藍公司應該冇得say no
陳蕾
仆街,我成日聽Robynn & Kendy,我屌你老母,正仆街,冇人性,靠攏殺我政權,殺人與維穩無日無之。
林欣彤唔係黃咩
睇Kendy ig 佢都有去遊行 最少而家係黃
林欣彤話佢好榮幸唱回歸20週年主題曲,你話佢咩色,“黃色”嘅許廷鏗都有份唱
https://www.hk01.com/眾樂迷/98795/慶祝回歸20年主題曲有新面孔-林欣彤-我好榮幸唱呢首歌
話時話,原來環球都好奶共
「在慶祝回歸活動我們都會看見不少歌手為這個紀念性日子出一分力。以往就有劉德華、譚詠麟、古巨基、陳慧琳、李克勤唱出香港特別行政區成立十周年主題曲《始終有你》,十五周年有由譚詠麟、李克勤、陳奕迅及環球唱片群星合唱《難忘時刻》,今年二十周年就有一首名為《香港.我家》的主題曲,由10位手合唱(請看下圖),包括:李克勤、楊千嬅,林欣彤等等。眼見由以往的天王天后合唱,到今時今日有一班年輕的歌手一起合唱,也可以看到香港歌手的新舊交接。」
6/7月果陣見jw仲有post story支持嫁
kendy 一定係黃 robynn 就唔清楚
18年就算啦

btw 條女
周柏豪 陳柏宇 都有份
不過睇返兩年前有咩意思
今年轉黃發聲唔值得支持?
點都係今次取態>>>以前點
佢呀爺係中共元帥
呀伯係廣東省省長
你話係藍定黃喇
側田 mc jin
暗你老母

黃色許廷鏗 黃嗎
而家2020年,咁19年嗰啲係咪算? 其實大家對黃色音樂圈/娛樂圈嘅定義都好主觀,Aga 17年唱過回歸主題曲,19年冇發聲,咁佢之前嘅奶共嘅行為係咪一路帶到而家?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞