Archero 弓箭傳說(7) 新英雄 多跌裝 更好玩

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
夠力過ch13

嘩講一講都有返啲信心

LM,見最近既令牌幾吸引,所以課左

回力鏢真係好撚癲
咁嘅裝打第十四關有冇問題?
我最多打到去5/10
冇,但技要好靚先得,最好齊連續同2個斜向
試過靚技, 但係本身太少血, 中兩三下就死
btw 如果有兩個斜向, 仲簡唔簡正向?
如果刷關過,試吓只刷依4個,除咗5-6/7關同大boss之外,其他唔難做到唔扣血

1-2關,城堡人
3-4關,啡色球(石頭人小怪)
5-6/7關,石頭人(要背景係左右牆有石)
7/8-9,食人花(耍背景乜都冇)

技我覺得斜向>連射>正向>反射> 側向

唔好揀彈牆,太花會避唔到
我有跟住你個tips 黎刷Boss, 頭4關都ok,
第5-7 關 兩隻石頭人唔識打, 通常一中招就會連中幾下死埋
其中石頭人咪有個背景得左右牆有石嘅,你不斷貼牆打,打打下佢哋2個會追住你,到時你會預到點走位

上面有爸打po咗條片,我都係睇佢走住先識過
唔識用仗
岩岩先update,十四關無刷boss,打左三次都過唔到第一版
次次都係遇到藍色隻野
之前鳩升浪費左好多券宜家卡左係11

個人感覺,杖好用過龍捲
13用龍捲好似仲好 但係唔可以揀火箭
係咪侍衛?點都要清咗小怪先打,出現個刻會四週放死光球,然後2-3秒後衝過嚟再向你方向放死光球,唔好貪刀應該唔難過
最近都不停試唔刷boss打上去,最多去到第6關,其中3-4關個死光怪每次打都死
點解嘅?不過我仲卡緊係第十
好難睇 用斜箭夠攻速d觸手一凸個頭出黎就秒 當近攻咁用
龍捲打ch13堅好用
清小怪果時已經無左半行血
有三千石買咩好?
英雄得狼同埋用game錢買果d, 無貓同雷
裝有金弓(但唔識用) 同金閃衫,其他紫金

目前第十四關未去過第三版
宜家活動關食疲真係食得好離譜
已經唔係kill app
諗住睇完廣告開返個player播歌
入返game屌你老母彈撚左我出去
已經幾日都係咁
屌你老母habby
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞