急救自白:男友被逼望住自己女友被輪姦,之後仲要被男警帶入廁所洗走精液

1001 回覆
2080 Like 77 Dislike
Tui
呢單新聞唔好跟太貼
首先間媒體唔係主流
二黎蒙哂面唔知咩料 好似邊間警署都冇講?
三黎好似上面咁講 好似之前有人踢爆呢d新聞有吹水成份
四我信黑警會有非禮 性侵 毛手毛腳 甚至強姦 好似之前果單有搵律師咁 但呢單唔排除係流 甚至對家專登搵人扮手足 放fake news 等大家信呢類新聞係fake 既 從而分化我地
所以冇更多details前 都係保持距離好d
Pushhh
推。。
佢地淨係上facebook meme page鳩噏點要人信呀?最少都搵議員啦,雖則泛民on9但唔會賣呢啲人,咁你地覺得係真嘅咪而家一齊燒狗屋
有證據都無撚用啦
班狗濫暴夠上哂鏡頭啦
打記者傷fa呢啲戰爭罪行已經變左基本野
國際反應最少無熱烈到令班狗收手

真係有實證會好爆
但覺得有證據就會有公道真係唔止太樂觀了
1月1
推到有大媒體FC
浮屍好多真吹都講得出 真係屌佢老母冇人性
而幾個月浮屍加埋係十年既總和
以前D人自殺多數都係跳樓
而家D被自殺乜花款都有
綁啞鈴
膠紙封口
香港人2019年真係好撚慘
cls⋯
而家討論緊既點爆料會安全啲.
露面爆料無咁易俾人秘密處理左.
唔露面爆料被對方查到係邊個就會被秘密處理左,
因為大家唔知爆料者既身份,所以處理左都唔會知.
你智力真係有問題 啲狗唔會搜你身
佢老強你 會俾你著住衫 你真係戇撚尻
警暴果d我諗會制裁既
不過唔會制裁落散仔到
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞