急救自白:男友被逼望住自己女友被輪姦,之後仲要被男警帶入廁所洗走精液

1001 回覆
2080 Like 77 Dislike
黑警之所以黑警,並唔係空穴來風,警隊要冚家剷亦唔係示威者冷血

你地呢班黑警係應有此報。

獨善其身嘅警察都一樣,因為你地嘅不作為,令到班黑警肆無忌憚不斷制造呢啲慘案,唔好諗住自己冇份就冇事,你地嘅職責本身就係要打擊犯罪
推 雖然好難受 但都要推
...
針孔攝錄機? 裝係邊呀?
裝係你老母個西度呀?
有實質証據唔到佢唔理
好似林卓庭爆果單
就算佢唔理有實証
爆左出黎一定會成為新一個勇武導火線
而家不斷係咁講點拎証據姐
好簡單講左咁多單
有幾多單受傷真正企出黎指證
唔好同等講咩二次傷害
自己唔勇敢出黎指證真係唔好怪人唔信
你地可以繼續係咁推呢d無証據既鳩up
自己友好似你咁會信
但唔會為成場運動有黎咩爆發點
只會好似你地咁講狂推都無人理
面對現實啦 唔好講強姦輪姦
淨係私刑 濫捕呢d夠唔夠證據
又做得到d咩?
..
荃灣警署咪係輪姦再因姦成孕囉

你再講落去我當你係sir架啦

https://www.thestandnews.com/society/%E5%B0%91%E5%A5%B3-x-%E5%A0%B1%E7%A8%B1%E8%AD%A6%E7%BD%B2%E5%85%A7%E8%A2%AB%E5%BC%B7%E5%A7%A6-%E8%AD%A6%E6%9C%AA%E7%8D%B2%E5%90%8C%E6%84%8F%E7%B4%A2%E9%86%AB%E7%99%82%E5%A0%B1%E5%91%8A-%E6%B3%95%E9%99%A2%E6%98%A8%E6%92%A4%E9%8A%B7%E6%90%9C%E6%9F%A5%E4%BB%A4/

警方早前證實接獲律師報案,指一名 18 歲少女(代號 X)於荃灣警署內被多名警員輪姦,警方早前在未獲 X 同意下獲批搜查令,取得她的醫療紀錄及私家醫生診所閉路電視片段。代表 X 的律師行今早發聲明,透露法庭昨日(26日)已正式撤銷警方搜查令。
Push
香港人,訓夠未?
tui
cls
Push
之前個消防勇武手足比狗捉到都打撚到佢入院上唔到法庭

勇武比人捉到正 鏡頭前都打 鏡頭後更加唔敢想像

D狗行私刑完全冇後果 權力冇制衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞