黃色經濟圈 中共跳大掣

509 回覆
1238 Like 5 Dislike
向國際推廣,令黃色經濟成為下一個綠色經濟、冰桶挑戰 etc,總之就係全球潮流,一齊逼死支那

大家記住,支那只係「世界工廠」,工業特色係乜?利潤低囉!只要令支那產品銷量下跌5-10%,支爆指日可待!
當年紅色經濟圈港英政府都冇理過
一個好證明搞黃色經濟圈係冇錯
黃色經濟圈係咪應該係時候歸納埋佢入主線任務到
日日口誅筆伐,因為無其他嘢可以做到
口誅筆伐到藍店要扮黃扼生意 ...
Fight for freedom

Boycott China

敵人反對 = 方向正確

連登最大共識捉唔捉鬼係現場決定
https://lih.kg/1808770
明居正教授常講 經濟->社會->政治
根據咁嘅邏輯,經濟獨立就有機最終會令到香港獨立。就算唔會,都會朝着嗰個方向走。
女性都係有經濟能力先可以有自主力
香港都係
You could tell from the titles. First, they ridicule you. Then, they wanna diminish you.
Then being mad only tells us we are on the right track
我鐘意點洗錢關你咩事!夠薑未行計劃經濟全民配給
極和平杯葛你中共的手法
簡單方法壯大黃色經濟圈
https://lih.kg/1809556
未必係踢中春袋, 我覺得似係中共自己一向行之有效嘅經濟打壓手段俾我哋偷咗嚟用對付返佢哋轉頭所以跳咗掣, 如果推廣到全世界中共就係作法自斃
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞