完美風暴:武漢出現SARS

1500 回覆
1275 Like 13 Dislike
Operation Sea-Spray was a 1950 U.S. Navy secret experiment in which Serratia marcescens and Bacillus globigii bacteria were sprayed over the San Francisco Bay Area in California.

https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Sea-Spray
呢位巴打心水清
樓上幾個擺明係00後未見識過共慘党啲套路
屌,自己人都搞
自己滅國好啦 唔好又搞到香港呀
好在今年有反送中,大幅減少中國人來香港
中共拆十字架,拉牧師,炸觀音像,滅伊斯蘭教。。。同滿天神佛宣戰
爆乜都死唔哂堆支那人
大家出街自己戴野防備啦
Full face mask + 69026
第二個心水清呀
有無得用緊急法唔俾強國人嚟香港呀?
但當年sars都幾快就有疫苗
有上次經驗今次影響極有限?
唔好再送大禮
Rna病找變種極快,唔會有疫苗醫到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞