第一間報警拉自己學生嘅大學正式上線

216 回覆
942 Like 48 Dislike
Push
垃圾科大!裏面最撚多支那狗 日日坐㗎小巴 同巴士都聽到佢哋係咁吠
返校
反共

槍仇必報

612 721 811 831 929 101 112 113 1111 1112 1117 1118 新屋嶺 還眼 還命 被自殺 實彈 周同學 雞姦 強姦 輪姦 因姦成孕 圍攻大學 人踩人 攬捕攬殺
Pish 呢個,連儂牆材料
同佢傾嘅學生,同埋佢要報警拉嘅學生,都唔係同一班人,唔好混洧視聽
[聯署告急] 德國減少對中國和其他非民主國家的依賴

1月1號截,差28K, 用chrome簽, chrome可以幫你翻譯做中文, 唔撚洗睇教學都識簽[/red]

洗撚睇教學咩

直接right click 轉做中文啦 好撚易之嘛

https://epetitionen.bundestag.de/petitionen/_2019/_09/_01/Petition_98731.html

科大正垃圾
支那狗撕大字報唔理 淋鳩本地生奶茶 拆周同學個壇全部都睇唔到唔理
幾時先會攪多啲私人檢控,
泛民律師係邊,有冇教學
我屌你老母屎維
佢成篇野有話報警咩
唔係內部調查咋咩
但中國學生心靈受損就大大件事咁
校方已就第二日畢業典禮校園內發生之毀壞轉介警方作刑事調查,亦已提供相關閉路電視紀錄予警方,敬請留意。
幫推

唔好意思 謝一謝位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
屌你老母史維!

周同學單野跟進左未,嬲完未阿!?搞埋d小動作
題外話
你班連登仔都幾撚善忘
當日有科大手足因為屎維乜撚都唔做有證據又唔理所以去裝修佢屋企
裝修完先3個鐘後先出個email話要求班狗做嘢唔係就outraged
然後成班連登仔唔理時間順序就屌科大手足裝修
仲話咩公開信寫outraged已經好勁
2020都嚟緊啦屎維點outraged法啊
科大手足見到真係心都淡
一早講左咪撚信屎維無人聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞