Centralfield係黃定藍?

222 回覆
2 Like 133 Dislike
做埋義賣捐錢都唔可以叫黃店
你答撚左我最後條問題先啦 唔撚洗兜啦
可能要將自己變左Minions 先叫黃
陣間又比人話我係果到做
邊啲?
以我所知有 G.skill 同 Corsair 可以寄去台灣
公版nvidia
仲有 EVGA 牛牛同 display card
麻麻哋黃咋喎,講得嗰一兩句,得好少 POST 有提
下?你有病定冇腦我講返件事出黎咋喎
咁當初發現老闆娘用假圖個巴打 又分化撚囉
講到理直氣壯咁!!你係入面做??
其實你知自己要買咩,基本上唔理sales,直接畀list叫佢叫打,冇就算,去其他舖頭搵,佢好難呃你,我買過咁多次料都冇出事,之後自己砌
對唔住,原來終端做左咁多野,我冇留意係我錯,幫我同終端個北京老闆講聲對唔住,小弟知錯
見大家咁熱烈討論, Centralfield 黃定藍我就唔知, 但肯肯定珍寶就藍到發紫,仲係典型唯利是圖果D廢藍
首先唔計之前咩慶祝10月1日呢D 濕9野,
之前去買野經過佢旺電鋪頭, 見佢檯面插左3枝旗仔響度, 一枝係中國旗,一枝係區旗, 一枝係珍寶旗
心諗仲乜9做護旗手,都算, 3枝旗棟哂響度, 以為自己係長實,新鴻基? 笑撚到我仆街. 舔共都算黃,咪玩啦

好啦講重點先, 唔好話我一味唱衰佢, 早年幾前響邊度買左隻SAMSUNG 960 EVO 1TB, 果陣買貴到仆街成3千幾蚊,
貼住珍寶貼紙, 佢話有咩事搵返珍寶整, 到早3個月前真係壞左拎返俾佢整, 佢話個代理執左,冇得幫我維修,又唔肯換
DKLM買果陣我話珍寶保養,壞左就話代理執左冇得整同換, 輸打贏要, 以後以後唔會再幫襯,再平都係咁話!
newegg/amazon 外國勢力
中央田砌咗部機半年都冇
我從來冇超過頻
粒cpu壞咗
屌佢老母
中田要換野好撚煩, 當你黎呃人咁又寸柒柒
正都唔差wo 入面啲人都黃黃地 不過你話佢地態度閪 係咪現實中都俾人恰開果啲
正都態度問題已經俾人話咗好多年

唔通全部話閪嘅都係俾人恰開嗰啲?
中央田啲貨就係咁
我有次去有個望落似老闆嘅大粒友好好態度,件嘢無貨即刻幫我打去代理問
同埋坐喺機箱區個肥仔雖然閪面,但又係肯幫手打電話搵代理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞