Centralfield係黃定藍?

222 回覆
2 Like 133 Dislike
呢樣真
求地址,想買 3900x
呢間都得,FB 有表態
呢間聽聞好伏
N年前中過伏 水貨ram當行賣
仲要成日炒高個價
最尾都係上網去 amazon 買好
加多間,不過有人話伏,自己判斷

https://m.facebook.com/buymore.hk/
高登欽州街嗰邊門口入 上咗電梯反方向就係
新蛋係中資
去中田買過好多野都冇問題
不過個fb inbox 好撚串
唔出奇。根本香港成個電腦場都係伏,自己冇查清楚 spec 、邊間代理,大鋪都會水你。即係好似黃食肆都可以好難食。

幫襯藍店行貨,定同路人水貨當買咗 Amazon 美水,自己判斷。
但有時都好難抉擇

newegg 有啲嘢平 amazon 幾舊或接近過千
我可以攞呢幾舊去捐612或立場

amazon 貴幾舊甚至過千
佢百分百唔會幫我捐畀抗爭前線
覺得自己金記腦場玩壟斷
Blame the victim嗰陣搵佢砌機送埋貨 佢條ram有兩個價 一條水一條景帝 我講明要行嗰條 佢收我行錢 oam,俾條水貨我 我兩三年後壞機拎返個盒來睇先知
啱,唔識既話,根本一定會呃你
我通常睇佢地砌好左既list黎睇間舖伏唔伏
買 gadgets 搵 Zeta,遊行變鋪頭做急救站。(申:有賣水貨、sales 少串)

https://m.facebook.com/zetahk/?locale2=zh_HK
hktvmall有啲都係中央田出貨
我會查好晒直接埋 cashier 講 model number 攞貨。話冇貨要訂就係老實店。話你揀嘅唔好,阿之夠佐叫你轉 大陸/不知名 brand 就直接 blacklist。
間間老闆都係藍,代理商又藍,俾你啲員工有幾黃,fb page有幾黃最後咪又係會益藍絲
有啲嘢幾抵屌
amazon
不過去到送貨咪又係用順豐
真係好難避得哂
應該係偏藍, 老細上晒岸.  上咗年紀 都唔想攪咁多野
腦場班撚樣Sales 全部都仆街嚟。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞