Figma 039 五個月一個POST

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
Figma post冇人理,是但啦
又岩
望下係咪用cheap雞文書膠紙咪得囉
今年雪初音係唔係冇Figma㗎啦 ?
你叫我過黎figma同土人post
我而家就承你貴言過黎狙擊你

尼祿屋濫用GSC售後機制實錄

拎補件黎改野玩玩?

自己整sad件野去拎補件?

俾人踢爆後死雞撐飯蓋

開頭仲死口唔認

拎證據出黎就改口話係客服教佢

問佢拎email record想見識下又話無留底

到最尾叫佢上網搵下其他相同case又話係個別事件
完美示範左咩叫龍門任你搬

我就真係從來未見過GSC客服教你整sad隻野再去申請補件既
咁啱客服剩係教左你無教其他人
咁啱無留email record
咁啱網絡上又無其他case,今次只係個別事件
呢個世界真係好巧合,有冇諗過轉行專職買六合彩?
至於各位信唔信佢既解釋就自行思考啦

真係中sad申請補件絕對無問題,甚至多左出黎果件只要唔係拎去轉售,你點改我都覺得無問題
但係為左滿足一己私慾去改件又唔想買多隻,而特登整sad隻野去申請售後就好大問題
為左區區幾百蚊出賣自己人格同道德
自己理虧仲要氣直理壯咁幫自己搵藉口去解釋,甚至反咬返我,唔狙擊你對唔住我自己

各位巴打搵佢訂figma同土人之前勸你地三思,呢條友道德觀同人格方面都有問題
都係死無對證既誤會黎
我係到做過街老鼠,開團咁耐
同過咁多巴打交收過
鋼練土人比海關開過全數退款唔收返隻野
Dio耳仔無星幫手追補件
每次同巴打交收第一句就係"有咩問題搵返我"
每隻有sad一定幫手追問gsc
我係點既人各位巴打自行判斷

雖然之前價錢就做唔到同行最平
但都平過街鋪少少
黎緊再開團同返貨個價會再下調返(因為債已還清)

各位巴打點諗就無所謂
如果因為呢件事而想退訂同我斷絕關係既
可以pm返我

如果想問返同gsc補件既事
我無任歡迎 當分享下心得
玩bitch藍,撐sega強姦pso既人 同人講人格……

ummmmm

過氣少戰又繼續唔出figma
figfix好撚貴

過氣少戰又唔繼續出figma
figfix好撚貴
想搵隻阿福全部500$ up
平左小小啦 我都睇緊 未入
死line啦,垃圾Figma
等你入就直接插水了
仲有人玩的麼
隻旦丁
玩左幾日隻拳頭已經鬆了
屎撚過FIGMA
架電單車好似好大架咁....反而單車好正
典團 應該二月中落單 要再check下日子

所有野yen*0.075 進位至5蚊尾/齊頭 再加運費($150/隻數),每隻訂金$50/初音訂金$200

Nendoroid Senko $415 -2
Nendoroid Chiaki Ogaki $455 -3
Nendoroid Josuke Higashikata $410 -2
figma Dark Magician Girl(Rerelease) $540 -3
Nendoroid Draco Malfoy $340 -3
Nendoroid Nanachi(Rerelease)$450 -3
Nendoroid Gentaro Yumeno $455 -3
Nendoroid UMP45 $445 -2
Nendoroid Su Mucheng $360 -3
Hatsune Miku: Symphony 2019 Ver. $1225 -3
Nendoroid Jyuto Iruma $455 -3
Nendoroid Rohan Kishibe $410 -2
Nendoroid Jiro Yamada $455 -3

電腦唔係手,遲下再改返做中文名
有興趣留tg thanks

真金定屎金
真定假
屌燈光問題啦
應該係屎金
同初版一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞