Figma 039 五個月一個POST

1001 回覆
1 Like 4 Dislike
第二張圖無咁光,現曬形
當初初版官圖一出
諗住入手,仲以為好似超合金咁閃令令
點知一睇實物,屌,屎金
勁撚仆街 佢本身整左個特設網站介紹
佢地點樣撚哩隻醉人迷人金色 高貴而優雅
屌佢老未 出到黎咁既色
搞到我訂左三隻 點知出黎變屎
個價又跳樓平訂二百
所以今次再版我都無訂
如果再版調好啲金色
最多咪食炒價衝現囉
想請教下
有冇邊隻金閃閃有特效係出緊王財?
(除左土人)

figma呢隻你可以用個盒
淘寶有出過dlc
但係柒的
特典團 二月中落單 deadline要再check

所有野yen*0.075 進位至5蚊尾/齊頭 再加運費(現在$150/5),
每隻訂金$50/初音訂金$200

黏土人 仙狐 $415 -1
黏土人 大垣千明 $455 -3
黏土人 東方仗助 $410 -2
figma 黑魔導女孩(Rerelease) $540 -3
黏土人 跩哥·馬份 $340 -3
黏土人 奈奈祈(Rerelease)$450 -3
黏土人 夢野幻太郎 $455 -3
黏土人 UMP45 $445 -2
黏土人 蘇沐橙 $360 -3
初音未來交響樂 2019Ver. $1225 -3
黏土人 入間銃兔 $455 -3
黏土人 岸邊露伴 $410 -2
黏土人 山田二郎 $455 -3

有興趣留tg thanks
唔該曬巴打,咁唯有玩第2隻
桐狗係咪得下面呢隻有斬擊特效
https://www.goodsmile.info/zh/product/6456/figma+%E6%A1%90%E4%BA%BA+O+S+ver.html
唔一定figma,如果有其他牌子都OK
不過想係返action figure,而唔係一番賞果類唔郁得既
ggo人妖版都有
sao係一舊膠件插落劍到,好重擺得耐會舉唔起
ggo係一塊膠片,輕身好多
thx
咁睇黎睇下有冇得收ggo隻膠片
冇就買不舉算,對人妖冇愛
但唔同色bo
紫,藍,淺藍
比起人妖頭,劍色冇咁mind
定有得買野托住把劍?
買多幾個stand
舊版可以留半身
屌你 咁樣咪撚叫再版啦
過兩日多d架仔收到應該會有開箱可以再比較係堅定撚狗
屌你老母 max factory 我屌你老母!屌你老母屌你老母!

另一個人
笑了
要send e mail 屌9佢先得
今次真係咁樣啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞