慎防風向撚!!小心會員peter攞料!!

165 回覆
94 Like 13 Dislike
星火個晚....
結果佢成功咗
其實今次唔係風唔風向撚嘅問題,
問心果句我哋自己每一個人其實想唔想/贊唔贊成前線裝修?
SELL HK ,黨鐵全部都係依附極權政府,同市民作對嘅機構

凍結我哋星火7000萬嘅銀行,你覺得應唔應該裝修?
英資機構,奶咗共,向中共跪低之後,你覺得佢真係仲係英資?
正想講

事緣有巴打開po勸人唔好亂裝修恆生
條撚樣係咁叫人照裝

以下係我係個個po對佢嘅回覆

屌你老母真係痴撚線
係撚咁憤青咁鼓勵裝修
你呢d真係垃撚圾黎
純粹反社會又唔知有冇落過場嘅廢物 你運軍師都稱唔上呀
就算佢係藍 扮中立 有利益比到滙豐集團都好
起碼人地無落井下石咪算
你一開波就辣著哂咁多火頭 樹太多敵咪好似黃背心咁囉 咪好似二戰核心國咁囉
讀下書啦 遠交近攻識唔撚識呀屌你老母臭閪
我都好憎休息撚但好似你咁為反而反真係好撚無腦好撚on9
因為網軍會入去幫手推丫嘛
關咩網軍事, 全部都係有勇無謀既連登仔
Peter都唔識
高登淨係識問人攞料俾人block曬啦
仲有不斷叫人打陣地戰
真係難分真與假
仲有個叫警嫂流動水炮車
叫人拎住個紙紮公仔和你shop
係人都知和你shop係要低調扮到普通市民咁
佢就叫人拎紙紮公仔咁高調
慌死人唔知佢搞事咁
推返上黎,呢條友好古惑
是 要小心他
等大家警醒下,最近行動多返班五毛又出動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞