慎防風向撚!!小心會員peter攞料!!

165 回覆
94 Like 13 Dislike
Push

思覺脫真係好低質
俾人踢爆係五毛仲係咁讚自己好公道
有無攪錯依家先知呢條友有問題
佢個個post 都係水人出去或者吹風向裝修
係自己打字玩鳩前線果d 人
一個佢一個思覺脫都成功係連登帶到風向
你地連起底都懶,比呢d 人主導左風向
真係玩撚完
好明顯係,只能怪連登仔起底都懶,人講乜就照跟
我不嬲有留意佢,但覺得有機會係激進手足就算
係星火個晚真係太唔對路同近排出親po都裝修
又見冇咩人懷疑佢,d風向po仲幾百幾千正皮
所以先決定開po等大家小心d
從佢啲post既正評數黎睇
恐怖既唔只係佢 係好多無腦既連登仔
細心d 睇點會係激進手足,激進手足會不停冷嘲熱諷咩。好明顯係暖氣軍師,仲要係水人出去自己食花生果d
只能講句愛莫能助。連登仔無腦又懶,係抵比呢d 人控制
一早block柒左
連登仔其實好多都係衝動激進底
但六七八月個陣仲識衡量下咩做得咩唔做得
自從蒙面法對家開始撥火再加埋大量呢類五毛帶風向就開始唔受控

依家連登好似都討論唔到d咩出黎變圍爐大會
極端五毛係推人去做最極端最高風險 geh 野 ... 而自己望住個 live 食花生 .
依家五毛好多扮自己友, 然後玩兩邊極端
極端左膠我又唔太覺眼,失敗撚就有嘅
但個班著名五毛近兩個月都係吹緊極端勇武風
仲有個"玉蝴蝶(化蛹)"可以留意下, 之前吹裝修寶福山, 有二千幾正評, 好彩冇人真係行動

理得你咩四色 寶福就裝修撚硬㗎啦屌你老母
https://lihkg.com/thread/1762722/page/1
全中
一早封咗好耐
識批判會過濾到大部分帶風向既内容
你講依兩個 早block 左
曲直都唔識分

兒登真係智障
呢個都鬼到震,同埋好鐘意亂屌人
黎明行動個排好似peter攞料依家咁一日三四個po帶風向
一有共識話唔再搞黎明住就即刻開po狂推唱反調
又唔好咁講 但我識既唔少都廢鳩事睇 好多時候都係share佢地d垃圾po黎笑下咁
之前一個熱門可以有四五個佢嘅post
仲要個個post都係推人去裝修
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞