英預言家:2020年中国發生革命 川普連任

285 回覆
475 Like 43 Dislike
預言同預計係兩回事黎
中共倒台預言講撚咗九十幾年啦
挑 連登夠有預言家啦
靜靜雞唔得嘅
同埋有無聽過一樣嘅叫flag
香港屬唔屬中國? 香港革命?
係就好
留名
會唔會又話自己係未來人
民權唔係講民主呀
幫推

唔好意思 謝一謝位

和理非 手足 家長 學生都請入黎

tg 支足channel
https://t.me/materials201920
睇一個預言家係9up定點,應該睇下同一條友2018點預測2019

針對即將到來的2019年,漢密爾頓-帕克在今年9月做出一系列預言,以下列舉其中比較重大的事件供讀者參考:

●俄羅斯駭客入侵英國銀行系統。
●美國與俄羅斯因敘利亞問題而產生的衝突升溫。美國在以色列部署兵力。
●川普生病,但無生命危險。
●外界持續推動對川普的彈劾,但以失敗告終。他會連任總統。

●川普與巴基斯坦達成一項貿易協議,以換取該國驅逐恐怖分子和極端主義者。這些人會被趕到阿富汗。
●美國國家航空航天局(NASA)宣布在月球興建基地以取得稀土的計劃。
●歐洲議會選舉,右翼勝出。
●中國步入經濟蕭條,債務泡沫破裂,民眾走上街頭(抗議)。

●俄羅斯被大型隕石擊中。
●尼泊爾發生破壞性極大的地震。
●雖然朝鮮與美國達成協議,但該國領導人金正恩最終還是被其人民推翻。(編者按:漢密爾頓-帕克在2018年預言中也提到金正恩會被人民推翻,但目前尚未發生。)
●俄羅斯出售戰艦等軍備給中共,因而傾覆南海的軍事平衡。美國會增加該區域的兵力部署。

http://www.epochtimes.com/b5/18/12/28/n10937862.htm/amp
SHOP商場戰略檢討與重點 幫手share

1) 12點好撤,再留係度攬炒指數低
咁夜對政權既傷害係邊度? 個撚個都返鳩哂屋企訓教, 車又少。同玩平原戰 自殺有咩分別? 大家要記住個目標係乜野。街上又無其他路人幫你地cover, 過左12點又無車走。好似琴日MK咁, D人又話走唔撚到比狗包圍住。咁唔該你地今日咪撚再要呀寶出動

2) 落閘就目標已達成, 可以轉場
商場落閘基本上都係因為D狗入撚哂黎, 咁達成目標 無需要再屌狗同戀戰

3) 回馬槍,D狗走個時唔撚好再上前
尤其是商場入面,例如琴日YOHO已經比人回馬槍左起碼3-4次。每次都捉撚左2-3個。屌狗還屌狗, 你地係後面屌就爽, 企前面既街坊就中伏。唔好再做豬隊友

4) 街坊被捕個時麻煩街坊咪撚係度嘈
琴日已經有幾次係因為街坊太嘈, 個街坊大聲叫都無人聽到佢講乜, 咁樣同害9自己友無分別。一陣無名無姓無資料, 係咪想人地被消失??
有無個可以係黑警被清算
●在面對中共政府被推翻的情況下,習近平同意做出重大改變。

●就長期而言,基於孫中山教誨的真正民主將會出現。
淨係呢兩點已經好唔合理

中共點會作出重大改變
民主點會係中共管治下實現
似講霧霾多啲
美軍航空母艦遭導彈攻擊

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞