英預言家:2020年中国發生革命 川普連任

285 回覆
475 Like 43 Dislike
屌 保加利亞個盲婆年年都話日本大地震
又話歐洲會俾isis用化武摧毀
美國會南北分裂
ff到 2021就會評0/10
公元2019年,中國共產黨腐敗無能,及其官兵為己私欲甘願成為助紂為虐,打壓異己的傀儡工具,導致民不聊生,官迫民反,天怒人怨,義憤難平。

由於香港公民的抗爭與革命之高尚精神感動全世界,得到文明國家支援,引致全球反共起義,被始於香港的革命之火燃燒全中國,喚醒所有一直被沉睡的民主鬥士。

終於公元2020年推翻中華人民共和國腐敗政權,解放華夏民族70年來的思想監獄。及後臨時成立的人民新政府清算和制裁所有支持暴政的貪官污吏與其妻子兒女,無一幸免,史稱光復革命。
所以寧願習近平繼續企硬等被推翻
得我一個見到? 標題殘體字
唔打杖支那點會咁易倒台
打貿易戰佢有屈機補血劍,隨時搵個人制旗
除咗內戰之外外來因素好難令佢倒台喎,仲要出年咁快添
係革命定收皮呀
快L D收皮啦,特別係 終己萎
總之集合中西占卜

2020下半年都係大撚鑊

各位珍惜眼前人
反轉黎睇燒山先係真預言家
是旦仲一個我請哂呢個post既人食雞
唔好意思,借個位

●○●○●○●○●○黃色證券圈●○●○●○●○●○

https://lihkg.com/thread/1798024/
玩多一百年都得
中國呢家連peak都未到
如果鼠疫真係爆得成,再加上向美國買果500億
蝗國既農業會受創,民不聊生內亂唔係冇可能
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞