(鬥智)緣份配對殺人計劃

426 回覆
176 Like 5 Dislike
心怡係最清楚成個局面 邊個神邊個鬼 可能主角個fd死係佢安排 佢可能係殺手 甚至主辦單位 或者佢有精神病

An想配對心怡出黎 但配左男主出黎 同佢曾經配過個電話有關

Or An知男主係下一個死 想借佢搵真兇

利申 9up

個配對計劃有得揀男女,佢如果想配心怡就應該揀女,就唔配到士賢

電話當然之後會交代
其實士賢同angela先係兇手

推理小說十誡其中一條係偵探不能犯罪
如果士賢係兇手會被人屌死

夜神月算唔算 搵L出黎殺左再扮L搵killer

依套算鬥智漫啦
所以兇手、情節大家都清楚哂,只係睇佢地過招
心怡係最清楚成個局面 邊個神邊個鬼 可能主角個fd死係佢安排 佢可能係殺手 甚至主辦單位 或者佢有精神病

利申 9up

個配對計劃有得揀男女,佢如果想配心怡就應該揀女,就唔配到士賢

電話當然之後會交代

可能an試過用男配女

btw 男主個fd唔會其實未死呀

利申 9up

電話當然之後會交代

可能an試過用男配女

btw 男主個fd唔會其實未死呀

依個可以肯定答你真係死左
屍都解剖埋
Angela同心怡係一pair兇手
btw,之前睇東野圭吾其中一本作品,個兇手用第一人稱做左半集偵探
唔開書名費事劇透

個人覺得係
不過動機係乜
An係連環殺手 心怡係模仿佢殺左俊成?
所以心怡驚主角查得出又死唔去的話錄口供時警方就會知道兇手係兩個唔同人
就快結局了
Angela既動機都係黎緊兩話揭曉
就快結局了
Angela既動機都係黎緊兩話揭曉

live
推啊啊啊啊啊啊啊啊啊啊
聽日出文
好的 等你
推呀
好緊張呀 究竟心怡係人定係鬼
live
正啊 好緊張
心怡定an 好撚緊張
請岀文
Speed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞