有冇人識GENERATIONS from EXILE TRIBE (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
最新一集gene高簡直係放送事故
吹笛笑到我
又難得聽到涼太講咁多関西弁

琴日唔知點解俾亜嵐呢part吸引咗好靚仔
記得個排mandy成日係gene暴走
原來俾人咁樣大整完
新曲You & I兩日後配信
不過好多gene嘅歌喺香港嘅apple music都冇每次都好麻煩
我用Spotify我好多日先有
KKBOX都係
YouTube Ryuto唱Brand New Story
Weibo Ryota 唱佢首solo Possible
Ryuto完美演繹咗一首歌唔同唱法都可以好好聽
無論係佢平時live嘅變音
定係今次嘅guitar ver都會令成個performance有驚喜
唔會千篇一律
Ryota今次piano cover返首solo
發現首solo好啱佢音域
同埋段video嘅剪接好可愛雖然佢响微博post
其實YouTube上面其他片都唔錯
YuTa介紹佢個女Arubi(?)夜晚嘅Routine
段片短短哋 唔識日文都唔會覺得好悶
反而一開頭Alan AGEHA嘅音源解說 真係睇唔到落去
本身唔識作曲同唔識日文 段片又好長喎
不過都好欣賞佢share音源比Public睇
btw YuTa另一隻刺蝟Marius好似病咗
Mandy打機嚇到喊好好笑
Reo炸薯片全副武裝上陣都好誇
龍友今日ig po吉他 我仲以為佢會自彈自唱
涼太段片唱”baby”嗰陣突然轉咗去隻公仔度笑咗
亜嵐第一條可能見大家反應唔係特別好所以先轉整嘢食不過我好鐘意中後段有2個主唱清唱同最後mandy唱歌好好笑
Mandy玩恐怖遊戲我俾佢嚇親多啲
唔睇alan條片唔知原來雙vo咁多和音,平時聽唔出

涼太支博solo成日唔小心望咗佢心口
Ryuto因為之前木村花自殺死亡嘅事件
唔會再用IG喇
成個ac del埋
龍友自己都成日因為夏戀呀紋身呀講黃色笑話嗰啲喺sns俾人鬧肯定勁感同身受
多謝龍友呢七個月影咁多團內秘相比我地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞