有冇人識GENERATIONS from EXILE TRIBE (2)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
LDH傳統都係唔禁止拍拖 有D前輩結婚生埋添啦 但係佢個態度真係好仆街呀嘛
文春琴日爆料
呢D背後嘅說話係通過關係者套到嘅料
https://bunshun.jp/articles/-/32385
佢之前俾人爆女朋友之後啲fans咪鬧佢嘅 然後佢依家俾知情者爆料佢話ファンがうざい同ジャニーズじゃないんやけど
跟住因為除咗涼太表示擔心之外龍友亜嵐隼都覺得冇問題 依家啲fans又鬧埋呢樣話作為藝人應該有啲覺悟之類
痴L線 有女朋友係無問題 問題係你嘅態度好L戇居呀嘛 邊有人無啦啦話fan屎好煩架?又唔係真係好紅就想自己倒自己米?
同埋個條女都好乞人憎 無時無刻都好似想展示自己係人生勝利者咁樣
鬧fans呢樣真係大罪
仲要抹殺咗大家七年嚟嘅努力 你唔諗下自己都諗下其他成員
我成日覺得佢女朋友想博出位

不過我仲係好鍾意佢哋
希望件事快啲完
真係估佢唔到
但我覺得如果佢冇講過嘅話可以出嚟澄清下 好多人都等緊佢回應 咩都唔做啫係默認
雖然成件事一開始我覺得裕太係受害者 但依家演變成咁佢都好大責任
其實真係好想佢開po講一句都好

GUESS×GENERATIONS 2020年コラボレーションコレクション第2弾発売!!

[アジア展開国]

タイ、シンガポール、マレーシア、インドネシア、中国本⼟、⾹港、マカオ、台湾、グアム、スリランカ、フィリピン

不過唔知幾時呢
公司同佢一路以黎都係冷處理
佢一回應報導入面任何一樣野
又會再觸動到大家
就算佢回唔回應唔係佢一個既決定

因為八掛新聞入面一句就對佢冇信心
Fc呢?定大家都鍾意有罪推定
但今次話佢鬧fans 無論係咪真都好 都好影響佢嘅形象
我始終覺得點都婉轉咁回應下好啲
可能有人收貨呢好過一下子冇咗咁多fans
依家先見到呢個post,劉個明
因Big city rodeo認識gene,再睇幾集gene高就入曬坑
GENE高真係好搞笑 但佢哋越嚟越少去學校
今日exile嘅演唱會
因為響應日本政府呼籲
即時收皮
下集一連四集去杜拜,好期待
公費去旅行
會唔會蝕好多 Book個巨蛋場都應該幾貴吓
都唔知今年Perfect Year會搞成點
Perfume東蛋好似蝕左2億羊
我諗未到5,6月都唔樂觀
本身諗過4月去睇gene大阪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞