[重開]1224霜夜倒數遊行已獲發不反對通知書,但我決定忍痛取消今次活動

727 回覆
2825 Like 186 Dislike
多謝樓主嘅用心
24號咁有氣氛
一定無人想10點就收皮返屋企
第二日仲要係紅日 梗係要玩夜啲
鄰國無得慶祝 但我哋有
我愛耶蘇

我唔是教徒
到時肯定大獲野,不過有無人照去?
支持
我都怕呀 咁多手足既安全

冇張紙 又點喎
⚠️更新地點建議:‼️五區商場‼️

香港人自6月以來
走過烈日,步入深秋,迎接寒冬。終於迎來聖誕。

聖誕將至,本來應該普天同慶,全城歡呼。但大家唔好忘記,呢一刻大家仲可以係香港過聖誕,唔駛被送中,係因為:

-超過5000被捕義士
-數不清的暴動控罪
-直接被殺的周梓樂﹑陳彦霖
-無數被政權逼令自殺的烈士
-無數被羈押的手足
- 星火被指涉洗黑錢

如果大家休息下來,安於逸樂。即係大啖大啖食緊人血饅頭!

唔該香港人爭氣!今個平安夜行出來,一齊塞爆晒下面d商場!!

日期:12月24日
時間:7pm至10pm
⚠️更新地點建議:‼️五區商場‼️

-新界:沙田新城市,元朗YOHO
-九龍:尖沙咀 海港城,旺角 朗豪坊
-港島:銅鑼灣 時代廣場

光復香港!
時代革命!

頻道:https://t.me/xmasevehkchannel
公海:t.me/xmasevehk
連登post:https://lih.kg/1789301
跟返原本個plan
去倒數駛鬼批准咩

希望各位警察死全家 死完爸爸死媽媽 死完男家死女家 過到冬至都過唔到聖誕 過到聖誕過唔到新年 過到新年過唔到下年冬至!警察自己就長命百歲,百病纏身,白頭人送黑頭人,恭喜恭喜!
突發:Twitter #boycottMadeInChina上咗Trending

大家一齊上Twitter retweet +like + comment推!

https://twitter.com/micheladam211/status/1208546868172472321?s=21

認住831幫警甴殘殺手足兇手
辛苦哂師兄
呢度公海on9
咁啲狗即係想我地入商場過節啫
搞咩吖...
細心思考plz
新年梗係要倒數
千期唔好去呀
我真係唔會去,樓主請放心
大家自己決定啦,心照不宣
冇得遊行
咁唯有去行街街啦
Push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞