乜話? 大淡友 撚狗俠(己切柒)又變忽然業主, 後被踢爆為 朗屏8號看更

58 回覆
19 Like 0 Dislike
高賣高買 有撚分別
換貨幾時買賣咪一鳩樣架啦
新入場就唔同啦 你地成日水鳩人
我買完都覺得樓會有排跌
拎住老母層公屋去買你睇唔起既大西北 笑撚死人咩

覺得有排跌都買咪on9囉, 你個不孝子賣左老母層公屋點解唔租住樓慢慢等跌呀,想蝕撚晒你老母啲錢?

你覺唔覺得你講啲野好撚好笑?
拆開封信,影對上最近連續三期差餉信來睇下。

我都係咁影
算吧啦 柒頭
到時你又叫我去銀行拎埋返樓契出黎啦 on9
你睇下依家公屋跌成點
我覺得我操作好成功喎
貼啦,三期差餉信好難咩?

應承你貼到最近三期差餉信唔叫你拎其他證明
青衣公屋青衣邨新近錄得一宗迷你戶破頂成交。市場消息指,青衣邨宜逸樓高層7室,實用面積164方呎,屬開放式間隔,新近於自由市場以260萬元沽出,實呎15,854元,呎價創屋邨新高。

山景邨景安樓中層B7室,實用面積490方呎,屬3房間隔,原業主上月中於未補地價市場開價320萬元放售,新近同時吸引2組準買家接洽,其中一組買家為「白居二」中籤者,雙方經議價後,減價31.2萬元或10%,新近以288.8萬元易手,實呎5894元,成交價為屋苑未補地價市場新高。

都係3月呀柒頭

做咩會買你一直睇唔起既大西北,原來你咁睇唔起自己?

自圓其說都做唔到柒到你

你又住緊咩私樓咁巴閉呀?貼上黎睇下
40年又臭又舊爛私樓呀?
貼上黎啦 好難咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞