乜話? 大淡友 撚狗俠(己切柒)又變忽然業主, 後被踢爆為 朗屏8號看更

58 回覆
19 Like 0 Dislike
公屋戶 撚狗俠(己切柒) 日前不甘受辱, 訛稱自住地方要$5呎管理費

====================================================
再進一步被人質疑時, 夜麻麻12點幾再上傳一張大廈大堂通告佐證

====================================================
及後再上傳一張住戶證

撚狗俠(己切柒) 被質疑為大廈看更後, 被要求提供按歇信後便潛水不回了....
大淡友撚狗俠(己切柒) 柒事回顧:

說好的要$5呎管理費呢?

朗屏8號看更 撚狗俠(己切柒)
身體最誠實
估唔到仲有野笑
出唔到按揭信,即係癡老母住同隻花生三皮狗一樣
大家幫下佢推番個高爆區出黎啦
睇得出條撚樣好恨做業主
利申:有柏蔚山住戶證但非業主
交租交到傻l左
好有錢
柒頭的花生已經俾人ban 左acc
之前佢仲賭話嘉湖今年年尾會跌到林太價
未黎得切binc已經自爆左
咩事ban左?
佢有第二個acc都唔敢入黎柒啦
really? 我仲想睇下佢部靚靚 benz 架
可能人地老母又 full pay 多間俾佢住囉
條柒頭拎老母戶口扮自己都夠柒啦原來仲有單更柒
想睇佢入v power 彈槍
咁3zero起碼真漢子啲,雖然我唔係好友
有住客證唔一定係業主嘅, 租又得,親戚朋友借住又得。

只係買又好, 租又好,唔洗錢有得住又好,
點解會住朗屏大西北??因為聽人講屯門係“爛閪大西北”同埋“閪地方,有邊個想住”。

咁印象中“屯元天”都係大西北一份子,
感覺上應該差唔多,
我就好奇睇睇朗屏(元朗)有幾高級,
但睇落$22,000 vs $23,000,
其實又差唔多。

所以諗極都諗唔明點解要住朗屏大西北,
買嘅對樓主黎講又奇怪;
租嘅聽人講九龍區/將軍澳新樓好抵租,反正只係俾多少少;
唔洗錢嘅就好似連登仔講, 721之後元朗區唔洗錢都“不了”。
定係朗屏唔屬於元朗/大西北??

坦白講,我唔係住大西北,
朗屏我入都未入過。

求指點
& 重申無意得罪元朗(朗屏)區街坊。

隻無事兒俾我撚到一棟都無
巴打好好心機
抹屎狗股樓都輸到仆街
被撚狗俠會唔會變繼屈狗後,房屋台第二個精神病患者
仲有得笑真精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞