[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (96) - The ReVe Festival Finale

1001 回覆
16 Like 8 Dislike

啤粒都好乖

Get Well Soon Wendy
903都播psycho
Hot Joy 拍咗片俾歡睇...
啤粒好有愛呀....
今場fs真係好有愛

放心好多啦

今場fs真係好有愛

熊同歡爸都cap咗“웬디사렁해”上咗熱搜俾歡睇
放心好多啦

有歡父母喺度照顧佢咁好好多
歡會好快好返架!

Get Well Soon Wendy!

我就知道你嘅話可以做到 歡你真係好叻女
點都會等你

貢茶珍珠果度
十年後再表演 psycho.....
貢茶珍珠果度

歡呀... 唔好食咁多珍珠呀... 無益架....
聽到呢d消息就好喇,reveluv一定會等嫁!
Get well soon Wendy
飲貢茶點可以無珍珠
擔心左幾日 今日終於可以放心啲
知道歡仲係咁活潑開朗 個人即刻relieved左一半會繼續為佢祈禱早d康復 好掛住歡

同sm water taste like water一樣

Btw太好了,睇完個消息好warm,啤啤同我哋啤粒好有愛啊,大家都好愛歡,大家不離不棄咁陪住歡一齊走,有屋企人陪住真係太好了,見到歡咁正面好感動嗚嗚嗚我哋會一齊繼續為佢祈禱
Love you Wendy, get well soon~

Reveluvs at the doors of SBS
你個名 大三角
團粉 特別愛大三角
姐姐line又有愛 又寵忙內line到癲
Yes 根本RV 團魂超好 一直唔明唯4係咩心態...
唉 今次差啲就PAK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞