11.4 將軍澳警民衝突 男商人被警打爆頭縫十針 被控襲警 控方證據不足撤銷控罪

221 回覆
383 Like 11 Dislike
義士辛苦你
義士

咁而家畀黑警打爆頭點計 ?
告狗
最重要係訟費要自己額外出住先,就算有得claim都要時間
D 人話係....tg 同金水都話係
雖然我都好難相信
我記得有出過圖話係一個後生仔,嗰陣仲話聯絡左女朋友之類
咁就要告鳩返popo啦!!!

https://hk.appledaily.com/local/20191106/ROMVMTWA2TVGJQNOABDVWMWRZ4/
據了解,事發時警方在謝的住所樓下施放催淚煙,謝怕影響女兒,遂佩戴保護裝備落樓,要求警方停手。其間他被指推撞警員,遭粗暴制服,導致頭部兩處裂傷、太陽穴紅腫、膝頭及背部擦傷,事後須留院,頭部縫十針。庭上所見,謝的頭部貼有染血紗布。吳則被指事發時用水喉向警員射水。

頭受傷、 戴住豬嘴同1點半左右出事都同滿面血手足一樣,應該係佢
下下都屈襲警
同明明係被人打個個
真係無撚敵
點解另一位手足唔可以撤銷宵禁令呀?屌你啦垃圾官
希望係滿頭血義士,雖然義士暫時冇事都好值得高興
佢係中晒所有criteria
同埋個晚除左佢咁傷,我印象中係無人係咁

但d記者又無問下佢關於周同學的事
同埋蘋果又無登義士滿面血張相
我到而家都有好多問號

Anyway 我㨂左信左佢就係滿面血的義士
要求打人黑警公開道歉都好合理
致敬
義士 如果你睇到既話我想講你真係好勇敢 好多謝你
希望你好好休息 養傷多謝你 多謝你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞