[GIN] GIN LEE 李幸倪 2020 集中討論POST (6)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
Side tracks 中最鍾意成家
Poster相同網上串流版封面一樣,Gin Lee揸住個電話
幸福門咁好聽都拎唔到903冠軍?
有d失望
暫時Gin Lee入到最喜愛12強
Jace 都入到睇黎力捧
好想砌阿gin
騰訊
<搬> 愈聽愈鍾意
成首歌嘅感覺 加埋中間段鋼琴聲
5強冇左 Gin
究竟Gin做錯啲乜 睇黎今年又食白果
喊出黎 今年隻碟咁正要白果
gin既歌係咪唔岩年輕人口味 包括歌主題同唱功
出左隻咁正嘅碟都要比Aga搶左個一姐 我堅有冇諗過轉公司 只希望Gin下年年頭開始派歌 派到年尾 開埋演唱會 咁就應該追得返
難啲 aga照計應該出年會有concert
不過香港都未知過唔過到2020
話說 今年Aga開show加場係買到10連位 不過係可能疫情啲人唔敢買飛 如果唔係 我都唔明佢點解咁快賣到金唱片 又高票過Gin
我記得賣飛果陣都未爆中國肺炎
唔好咁大期望 冇心俾全年有歌都冇用
咁就唔知啲fans邊到黎啦 可能年尾先吸返黎
咁aga隻碟都叫值得好賣既
同埋gin似乎過左拎獎最佳時機前年俾kay拎左
跟手黎緊球記又想谷Jace 呢兩三年睇怕都窄窄地
CM啲人叫佢轉英皇 如果轉左係可以出大路歌嘅 但英皇會唔會力捧佢做Joey接班人都係一個問題 會嘅話佢絕對有資格嘅 而且走左又可以擺脫樂壇比利
舊年出國語簡直錯哂
英皇就.....算啦如果Gin過英皇我都唔想推post
睇黎香港真係容納唔到有實力嘅歌手 我Gin幾時先坐穩天后寶座 咁樣比Aga爭左黎坐 一間公司真係唔可以有兩個天后 依家仲多埋Jace
出國語都錯唔曬 但環球唔响中國同台灣出力谷 仲要係前年開完演唱會出完侘寂依啲黃金時候黎做 啲時間完全錯晒 明明侘寂時期咁正 仲要出完一首冇左 仲要放埋入國語碟...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞