有無人會同另一半成日傾咸濕野(2)?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike

一搭地鐵就用下面頂佢磨佢jj
落車果陣就睇到晒

我受害者

仲中意出門前換衫果陣含下我,搞到完全著唔到褲 又要冷靜翻5分鐘先得

見住JJ由軟變硬個下好有成功感

會自動波含

係街含唔到但會摸多兩野

鐘意摸袋 摸到龜頭濕濕地當住佢面奶手指

奶手指 好淫

我會含佢手指再係佢耳邊問 想唔想含第二度呀

落車果陣就睇到晒

我受害者

仲中意出門前換衫果陣含下我,搞到完全著唔到褲 又要冷靜翻5分鐘先得

會自動波含

係街含唔到但會摸多兩野

奶手指 好淫

好好味 不能自拔
好羨慕你地咁中意做

聽過條女話其實做都係就你咋。之後sad到仆街

Sad

諗起都

之後我都唔敢要求太多

呢方面夾得埋真係好重要 增添唔少情趣
偷食機會都少d

一開始好夾架。。。

不過我都唔敢問佢一開始係咪都就緊我

咁奇怪。。一開始佢d反應點 鍾唔鍾意搞

勁正!!!!會睇到晒條j個形
男朋友成日著
成日係街俾我搞到扯旗勁突勁明顯

露出男友系列

好中意引到啲男仔扯完要駝背行等條J冇咁明顯教出黎
但又要係街忍住唔可以發洩

屌你地無野搵野黎玩

翻到去又唔係好想俾我掂算係點?

佢s

床上我s佢m

但係街度就。。。。。

我係街都會手多多

屌,但翻到去俾我捉住黎係廳就地正法得唔得先

佢好似純粹玩下咁撩我

我受害者

會自動波含

係街含唔到但會摸多兩野

奶手指 好淫

好好味 不能自拔

絲打鍾唔鍾意索男友d衫 d汗味

露出男友系列

屌你地無野搵野黎玩

佢s

床上我s佢m

但係街度就。。。。。

我係街都會手多多

佢好似純粹玩下咁撩我

可能就係等緊你捉住佢黎屌
好羨慕你地咁中意做

Sad

諗起都

之後我都唔敢要求太多

偷食機會都少d

一開始好夾架。。。

中意呀,好敏感,好濕,仲會自己買衫翻黎撩我屌佢
勁鐘意同男朋友sexting
岩岩一齊冇耐 搞都係搞得兩次
而家都係研究有咩post好玩炸
反而想問男仔鐘意女仔做咩引佢地
再玩落去想試下cosplay 或者著suit

會自動波含

係街含唔到但會摸多兩野

奶手指 好淫

好好味 不能自拔

鐘意男人臭味 鳩味好好聞
之前同ex訓教,好想訓係佢條j隔離
一醒就可以聞到同含到
沖完涼又多幾頁
好羨慕你地咁中意做

Sad

諗起都

之後我都唔敢要求太多

偷食機會都少d

一開始好夾架。。。

咁應該唔會咁架喎 做得呢d都自己想要
唔想要冇興趣濕都唔會濕啦

會自動波含

係街含唔到但會摸多兩野

奶手指 好淫

好好味 不能自拔

一醒就可以聞到同含到

試過好多次叫ex含醒我 不過佢冷感不了

屌你地無野搵野黎玩

佢s

床上我s佢m

但係街度就。。。。。

我係街都會手多多

佢好似純粹玩下咁撩我

已經試過好多次 ,但下面嘅反應呃唔到人

做過過百次,係咪厭左我?
聽日試下捉佢手指黎lam睇佢咩反應先
我同佢錫個時佢好中意吸住我條脷或者我下唇
搞到我好快濕

勁正!!!!會睇到晒條j個形
男朋友成日著
成日係街俾我搞到扯旗勁突勁明顯

露出男友系列

屌你地無野搵野黎玩

佢s

床上我s佢m

但係街度就。。。。。

我係街都會手多多

佢好似純粹玩下咁撩我

其實肯撩你都已經係一種幸福

Sad

諗起都

之後我都唔敢要求太多

偷食機會都少d

一開始好夾架。。。

咁應該唔會咁架喎 做得呢d都自己想要
唔想要冇興趣濕都唔會濕啦

佢係可以濕到好誇張

會自動波含

係街含唔到但會摸多兩野

奶手指 好淫

好好味 不能自拔

一醒就可以聞到同含到

返到屋企冇得見就會拎佢d衫係度索
大大力索 索完勁有滿足感
好想含醒男友 再騎上去叫佢起身

露出男友系列

落車果陣就睇到晒

我受害者

會自動波含

係街含唔到但會摸多兩野

袋軟林林好好摸
再摸番上面條J硬過碌鐵
個種對比好正

屌你地無野搵野黎玩

佢s

床上我s佢m

但係街度就。。。。。

我係街都會手多多

佢好似純粹玩下咁撩我

其實肯撩你都已經係一種幸福

巴打

係街含唔到但會摸多兩野

奶手指 好淫

好好味 不能自拔

一醒就可以聞到同含到

想問你地一齊左幾耐

屌你地無野搵野黎玩

佢s

床上我s佢m

但係街度就。。。。。

我係街都會手多多

佢好似純粹玩下咁撩我

都係果句搵d新野黎玩下啦

奶手指 好淫

好好味 不能自拔

一醒就可以聞到同含到

想問你地一齊左幾耐

岩岩一齊咋

佢s

床上我s佢m

但係街度就。。。。。

我係街都會手多多

佢好似純粹玩下咁撩我

都係果句搵d新野黎玩下啦

講果啲都玩過曬,剩低嘅唔係我接受唔到或者佢接受唔到

奶手指 好淫

好好味 不能自拔

一醒就可以聞到同含到

想問你地一齊左幾耐

岩岩一齊咋

我兩年左右了

好好味 不能自拔

一醒就可以聞到同含到

想問你地一齊左幾耐

岩岩一齊咋

我兩年左右了

之前ex都係咁 岩岩一齊成日話想要
年幾後就唔so我成日話攰又剩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞