有無人會同另一半成日傾咸濕野(2)?

1001 回覆
37 Like 11 Dislike

眼大都夠啦

眼大真係由細到大都係
下巴尖到比人問過係咪打針

而家太多人工野..

我比miss問過
同埋眼睫毛密中學比訓導問係咪畫眼線
要捽比佢睇證明無

我都試過 同埋試過被人捉係咪戴大眼仔

巴打靚仔黎

有人中意有人討厭咁啦 試過比人問電話 但我毒L唔識應 又試過比人偷拍 我面紅即走

好想睇呀 可唔可以開心share小部分

我努力緊

女仔要屎忽靚 大腿肌肉前後都要練

最近返學有個女仔好slim
著d好修身既牛仔褲
好正

我都好鍾意望貼身褲 會幻想佢個pat 係咩樣

我出街見到啲女著窄身褲好slim都好羨慕
但佢地有啲又真係過瘦

太瘦啦 最好有少少肉 狗仔推車 一路掐 一路拍打 打到紅曬 再大大力屌到最入最爽

屌又s過

唔正咩 我知大部分女仔都好想人粗暴 佔有佢地

男人都會想

怕醜但會挺個胸再前啲

淫底

比佢地慢慢望

我都想放

你男朋友放唔放過你先

我又high到打錯哂字,係我又想望你

樓主真可愛 肥芝無咩好望

唔信肥芝去做gym

要練下股二頭

我努力緊

著d好修身既牛仔褲
好正

但佢地有啲又真係過瘦

太瘦啦 最好有少少肉 狗仔推車 一路掐 一路拍打 打到紅曬 再大大力屌到最入最爽

我啲ex都係話中意有肉地
話會拍拍聲 同埋好中意打patpat
不過其實如果佢地唔係中意肉地都唔會揀我

比個ex講過
其實想個pat再挺啲但細返啲

要練下股二頭

我努力緊

而家就係做緊大腿肌肉

加油 做gym但肯做重訓既好少 好有恆心同自我要求先得

因為想瘦住返香港 所以我逼自己做多少少
一個星期做4日 星期六日返工返全日 星期一比自己留係屋企
每日routine都係跑完再做重訓

重訓要轉下 1個月轉一次動作 當然你squat 必練。其他動作可以試下轉 肌肉受到既刺激會更大 更好

著d好修身既牛仔褲
好正

但佢地有啲又真係過瘦

屌又s過

明明頭先好m

巴打得米未

無囉
咁既post都開到2

怕醜但會挺個胸再前啲

淫底

比佢地慢慢望

我都想放

你男朋友放唔放過你先

唔信 我有腸都想比你夾下

唔好話夾
望下都夠

眼大真係由細到大都係
下巴尖到比人問過係咪打針

而家太多人工野..

我比miss問過
同埋眼睫毛密中學比訓導問係咪畫眼線
要捽比佢睇證明無

我都試過 同埋試過被人捉係咪戴大眼仔

巴打靚仔黎

有人中意有人討厭咁啦 試過比人問電話 但我毒L唔識應 又試過比人偷拍 我面紅即走

好想睇呀 可唔可以開心share小部分

share趣事? 唔明

著d好修身既牛仔褲
好正

但佢地有啲又真係過瘦

屌又s過

我想佔有返佢轉頭多啲

你痴女

要練下股二頭

我努力緊

而家就係做緊大腿肌肉

幾時番香港呀

6月中啊

怕醜但會挺個胸再前啲

淫底

比佢地慢慢望

我都想放

你男朋友放唔放過你先

我都想keep下有d線條身形
但男朋友話依加已經好好
但我都有個小肚仔

著d好修身既牛仔褲
好正

但佢地有啲又真係過瘦

屌又s過

我想佔有返佢轉頭多啲

如果兩個佔有慾都好強會點

比佢地慢慢望

我都想放

你男朋友放唔放過你先

唔信 我有腸都想比你夾下

射晒落對波到 再慢慢搽晒成個胸

嘩好正
將啲精搽哂成塊面同個波真係極滿足

但佢地有啲又真係過瘦

屌又s過

我想佔有返佢轉頭多啲

你痴女

係呀我認架

講下點痴

要練下股二頭

我努力緊

而家就係做緊大腿肌肉

重訓要轉下 1個月轉一次動作 當然你squat 必練。其他動作可以試下轉 肌肉受到既刺激會更大 更好

受教
我會再努力啲

但佢地有啲又真係過瘦

屌又s過

我想佔有返佢轉頭多啲

每日都要做愛

但佢地有啲又真係過瘦

屌又s過

我想佔有返佢轉頭多啲

打交 爆曬肛入醫院

著d好修身既牛仔褲
好正

但佢地有啲又真係過瘦

屌又s過

男人都會想

m黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞