GTA online香港玩家被支那針對

616 回覆
2382 Like 65 Dislike
見到班警察會sorry sorry dup低頭行路掛
建議樓主買大掛劏死佢地
即刻買驚,幫手先
由佢地,大陸仔現實無資格做,要喺GTA取暖,情緒發洩,笑死

班支那豬好可憐
打機都要和理非
講得好
嗰晚廿x個香港人 1-2支那狗 (一個session 30人) 被人搞又唔還拖 得我同兩三個手足還拖 後尾班standwithhk走咗一批支那狗吹雞 其實都係5 6個入來開片 班swhk竟然走場 留低我同班手足被佢地圍
香港玩家真係好垃坡
難怪會吹棒出toyz呢啲賤人出黎
GTA online 唔係見人就殺咩
成班垃圾 唔值得畀人幫
前幾日一早已經入咗佢哋嗰TG Group 不撚知所謂
未撚見過人打機開discord group 可以開足兩日都開唔到
成盤散沙 管理層管理不善
入過就知 真係會幫拖嘅玩家唔建議加入
唔明佢哋有咩資格去stand with hong kong
隨時可以,利申活躍玩家
打機都驚?
做狗啦
Ps4 自己整個grp? 佢地好似係pc
咁就唔好著埋啲手足衫去打卡啦
老實講,如果你認真同佢地講: 香港示威中的五大訴求不是港獨,針對的是共產黨,佢地會開始軟化同明白

利申試過,一開始佢地都會不停殺你,但你不斷重複講共產黨不是,而不是港獨,shift左個重點,佢地會開始同意

大陸文宣很重要的
點解打機都唔肯幫手
冇玩開GTA,希望嗰班玩家睇到啦
因為佢哋廢 淆底 唔撚敢出兵
到頭來講一大堆藉口 又話有外掛 又話自己冇錢
up
打GTA都要和理非
屌嗰日睇到條片真係好撚失望,即刻unfollow曬佢所有嘢,曾經都支持過佢,呢場運動可以話令我睇真認識嘅人係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞