[BL] 212回召集腐男腐女 WE WISH黑警死全家~~

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
話雖如此,但要花時間上去攻略佢地對我黎講幾麻煩
真係鐘意嘅我會聽bl drama 或者睇人地嘅打完upload上去果d攻略/影片就算
當然,最大問題係我好少鐘意哂全部嘅角色但又強迫症覺得玩得就全部都應該要攻略哂
我仲要試過鐘意嘅cp攻受都係可攻略角色,而又係冇得比我推佢地一把嘅果種
18+先正+1
唔係18+ 玩黎做乜
我通常係會打曬官配/我鐘意嘅角色嘅結局
其他角打true/happy end算
又或者開攻略衝結局
有d game一定要攻略咗個官配先好煩
乙女遊戲都係咁
不過可能係因為我鐘意做路人甲,唔鐘意做主角(亦都代入唔到)
所以我冇打開game
但限b未試過打打下發現可攻略角色1x可攻略角色2有愛過同主角一齊咩?
係咪得我一個會咁...

Off topic 記得好耐之前朋友A同我講話唔明點解朋友b打機淨係開攻略衝結局
如果用限b依個心態(冇貶意)咁就解得通
不過都唔關我事了
我極冇耐性玩文字GAME
以前讀書果陣都冇咁誇張, 大部分BL GAME我都玩過 (冇爆過機)
我淨係見到佢地打招呼
Day 1 早安/今天做什麼好呢/ 去睡吧.... >Day2 早安 > LOOP
已經冇耐性 我要狂SKIP

而家玩手機GAME仲衰, 幾乎一粒字都唔睇, 淨係睇樣,完全冇去了解遊戲角色
唔係18+ 玩黎做乜 +1
其實依家好多手機game 都係咁
出嘅角色淨係靠樣靠住我係SSR呀快d課金抽我啦
有d連基本考據都冇真係亂畫一埋角色就算
唔係囉 好多係要攻左配角先比攻官配
最唔鐘意呢種
姐係可攻略角色 可攻其他人?
咁奇怪?
唔用攻略只限官配true end
其他就攻略啦
透有咁多時間心機慢慢打
有時係咁重覆劇情 好悶ga
所以avg 要故事好先玩
我鐘意玩嘅 但只限pc
Ps2試過玩到訓著

Spray果幾隻係最好玩
avg即係文字GAME ?
PS2 玩過一套好出名, 人都唔撚想揀就唔再開隻GAME
網王PS2追仔GAME都玩過, 今次買正版, 但都係攻略左冰帝乍... 而且個心態主要係想睇鳳X宍 對白又的確滿足到腐女
比埋呢個係參考

識玩一定係玩鬼畜眼鏡
Avg 文字冒險遊戲 好似叫
網王果時冇腐過
總之set死要攻略咗一個先可攻略其他果d都好煩啦
學園天堂有一條true end線係主角同一個可攻略角色表白咗之後對方拒絕因為佢有鐘意嘅對象(另一個可攻略角色)
不過依d case真心少
但我嘅意思係我有時會鐘意睇兩個可攻略角色組成cp多過個主角媾仔(不論總攻/總受)
有咩? 邊一對
國王同女王? 女王同佢個僕人?
佢夠10年未?
後者正解
但我比較萌前者喂!
唔止啦
我初入腐時鬼畜已經大紅大紫咗一排
我腐齡都十年了
我印象覺差唔多
我初初以為國王好自然係配女王
女王配主角點都曬料同極度唔襯
我好記得果時一玩原本想攻略國王,點知主角一開波無耐就比打網球金毛咀左,我呢啲菊潔黨就攻略左佢先
女王線有攻有受
女王做攻都算
女王受就...唔係話女王受唔掂呀(明明就好l正神谷廚自重
係主角仲受,受到我完全唔知應該比咩反應好
好彩(?)d彈幕以「我在聽百合drama 嗎」做總結(?)令到我笑咗一陣
打網球嘅果個角色我真心麻麻,感覺口花花到爆
對佢印象仲差過果個成日踏單車果個
女王搭主角緊係唔得啦! 都唔知點解會湊倒一齊
我玩呢隻GAME果時係冇聲, 之後出CD果時先有
主角福山丫嘛, 動畫化果時係咪國王線
我鍾意花花公子X土氣受呀 典型瑪麗穌
畫畫我就麻麻, 好似個人勁悶, 扯唔起咁 (喂

你知唔知Sukisyo? 盤古開初全世界第一隻BL GAME
好多主角以外CP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞