全民造星2 最黃歌星- Hugo

370 回覆
1591 Like 16 Dislike
只係擺pose同擺pose 仲要cut片拼埋一齊
本身唔係好鐘意佢,但經過呢個表演就唔同哂睇法

利申投咗佢
more
欣賞Oscar對廣東話嘅堅持
相反個乜鳩冠軍成個比賽淨係唱過一句廣東話歌詞,就係頭先dance battle嗰陣嗰句
都唔知啲評判點樣比分
對個免費巴士完全冇印象都可以攞冠軍
啲動作好生硬。。
睇啊tank仲好
上年姜濤咪一撚樣
呢首歌真心好聽
冇迷過佢
反而覺得上年好多有魅力過姜濤
姜濤一般般 又走唔到實力派 樣係ok迷到妹妹仔 但真係唔係top嘅靚仔
咁決賽solo得十個點會冇印象
觀眾睇左幾十集先會知佢隱形姐
Tank既urban dance唔差 幾有feel
無人講JJ首無盡既
佢着全黑 首歌係送俾發過夢同追緊夢既人
sup9 moment藍到黑
支持
《山下見》

茫茫圍城的顛簸,層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺
祈求重回小山坡,烽煙散,找到你我
We will meet at somewhere only we know

墜落緊一片洋紫荊嘅花瓣,敘述緊一個族群被化淡
一隻又一隻被打破嘅雞蛋,一次又一次人性嘅災難
再前行,有素未謀面嘅手足、四面八方,攀上一座山峯
修補裂縫,讓敵人一切成空,帶住我嘅寄予 以將傳奇繼續傳頌

賞試過努力去改變整個人生,但個天要我等一等
不該我係一個罪人,都知呢個世界唔係人咁品
拿拿臨好好反醒,重新做人就係咁殘忍
突然失,失而再復得,一切因果已埋下伏筆,食粒藥抗抑鬱
走進呢個迷失森林,差不多想放棄,呢條路唔屬於我
解開束縛,漸漸醒覺,尋求更快樂的國

茫茫圍城的顛簸,層層燎原的星火
重燃原來消失的感覺
祈求重回小山坡,烽煙散,找到你我
We will meet at somewhere only we know

人生苦短一場夢,功名利祿到老一場空
時代力量究竟會不會成功、團結一心不要忘記初衷
無論經歷多少幾個秋冬,終有一天能夠走出這個迷宮
煙飄花火於城中,枯葉散落願隨風

有邊個唔想做小小廢青、被逼挺身不息與綠魔交織、
步步進逼、過激、全民反擊,
發聲,Say NO to fake,願你感到不適
痴人說夢說到幾時,根本冇可能會返到從前
痴心妄想,妄開我想,我想你同我一齊打一場... 硬仗

Three, Two, One, Here we go

沉默到傷心不甘不知所措怎算喇
回家那一刻可有一夥聲音安慰嗎
痛亦獨個守嗎,值價唔再分化,
有淚別再花,請哭一下不必怕
如今不只得你一個在撐
成班手足身邊一齊唔怕
i won’t give it up
聽左兩次 兩次都眼濕濕
Respect & RIP
屌佢老母條大陸戇鳩仔廢巴
上個星期係葵興間譚仔見到佢就係同呢條女食
真人真係好乞人憎d 動靜以為自己係大明星 零星味
第二季造星真係劣幣驅逐良幣
個George 又係on99 食屎啦
本身做19 sales 無撚腦 唱又唔撚得跳又唔撚得
iq 同eq 都負 學人造星 個眼圈黑撚過牛肺
永遠淨係星整個好嬲既樣on99

呢兩條撚樣永遠淨係普通話返大陸啦 7姑6
造馬節目收皮啦香港人眼睛係雪亮架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞