吳宗憲「韓國害死高以翔」登南韓熱門

150 回覆
275 Like 5 Dislike
其實有時要多謝依啲on9
團結左全世界反共
屌,呢條仆街奶共係台灣人都知,唔敢屌支那電視台就屌韓國人,依家啲韓國人唔知頭唔知路嬲到爆
仲要簽埋啲垃圾
睇下屎亞呢啲三線二打六 真係物以類聚
痴根,明明大陸節目
jm9
韓國有呢個節目咩
追開韓綜都唔覺眼
但同時間同都就黎死
台灣以前啲綜藝玩得咪仲顛,有睇沈玉琳都知吳宗憲拍住佢做主持整蠱啲嘉賓先紅,又唔敢得罪大陸on99俾韓國人鬧

跟本高以翔單野就係鬼國冇做好安全措施,急救都冇
成班人屌柒佢
佢成日以身份輩分睇唔起youtuber
之前俾個台灣直播拍賣youtuber反擊串
台灣人被代表真陰公
大陸人覺得佢係隱晦地鬧緊大陸
吳宗憲鬧韓國節目害嘅
係因為年輕人鍾意睇
而大陸為迎合市場拍埋一份

完整吳宗憲有講 佢自己拍真人秀 爬幾萬階樓梯 導演話鏡頭唔靚要補 點補? 就係爬多次 佢直接恥笑出黎
又話依家拍嘢叫佢扮嘢 跑步 跑跑下趴低(好似高以翔咁) 佢ok,做戲姐。
話要同明星交代流程 明星配合節目 你有鏡頭剪出街就得
而唔係好似大陸咁真係要人博條命去拍
持住自己老屎忽 講咩都得
不如返去罵下自己個仔仲好喇
又話自己個仔退岀娛樂圈 依家咪又復岀
睇條老野唔順眼好耐
條柒頭都唔係第一次 Sophie Marceau嗰次都係on9無腦又痴線
佢成功啦 出左名
大陸可能重金買佢個d on9 節目
睇黎佢都係想吃大陸塊餅
見咁多台灣主持jl過去搵食自己無得分

呢d 人真係可恥
真係人血饅頭另類食法
好明顯係曲線抽擊啦
佢賣咗周杰倫之後,仲一副對人有恩嘅嘴臉;反咗面仲成日喺自己節目上單單打打,就已經好乞人憎。但係當時啲台灣人都好似好buy佢咁。

一直都唔明點解佢喺台灣演藝圈地位咁高,看似轉數快但其實冇咩內涵,仲要奶共。近年啲綜藝好無聊,捧嘅藝人冇個紅。

好期待今次之後,台灣人會罷睇佢嘅節目
依家d人咪屌鳩緊佢唔撚敢屌大陸要屌韓國囉
有d野係唔曲得
唔可以指桑罵槐
曲又好直又好都錯撚哂
而且佢不嬲奶共
你唔洗幫件垃圾開脫
正想講佢
細個好仲意佢 大過睇番 就算佢唔奶共 佢啲表演都只係小丑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞