究竟揸大型SUV嘅人會唔會入舊式屋邨停車場泊車

143 回覆
2 Like 32 Dislike
Same 左後沙板同鈴
新車最易出事
揸x6 入鴨脷洲邨停車場一定要搵隔離冇車嘅話如果唔係真係開唔到門,拎車走都要等人黎
有冇人都泊過火炭穗禾苑個車場?
我覺得上落位都難...
呢個撚屌場,90度彎位唔在講,可能舊式停車場關係,泊7人車慘過食屎,車位窄到冇朋友
Hiace, H1, Alphard 咪又係咁泊
你係手車屎
我揸HUMMER出入各大車場都冇問題 一手軑
高手
得寶出閘個位真係慘過食屎
華富上邨停車場有一層係兩邊牆中間三個車位
見到有架Land Rover Discovery都唔知點上落車
呢個post好離地
牙籤
次次都一手?
有無泊過啲地獄車場先?
揸過法國南部幾個大城市,個個停車場都係地獄級,租Ford Kruger…練車一流,hi花要賠錢夠刺激…同埋歐洲佬揸得好快

温馨提示:南法難揸過 香港/北美/日本,市區路窄,地獄停車場,山路多彎,多迴旋處,治安唔好,冇乜人講英文,摩納哥路窄,請勿去旅行練車
我揸Land cruiser prado無裝頂架,1.85m以上既停車場先入到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞