[真民主真好]蔡英文上國際美人youtuber 片 林鄭再搵官玩垃圾Fb live

268 回覆
590 Like 3 Dislike
西多士係藍?
好似話korea fish想貼錢畀啲youtuber都冇人show佢
不過佢嗰種自戀/自信真係會令人覺得佢靚
成日講野好中point,幾中意睇佢啲片
btw,我唔係幾同意今日香港,明日台灣係言之過急
話哂,除咗香港之外,中共最想奪取ge地方一定係台灣
中共一定想盡方法去搞掂台灣
香港都有法律,台灣都有法律
中共慢慢入侵中華民國就會令D法例失效
而加見到D奶共台星、korea fish 就係例子~
不過台灣勝在有美國支持~
食蛋糕嗰part
對於我們這些長期關心民主運動的台灣人,政治人物的嚴刑我們看得很清楚
最近台灣因為共諜案,扯出一張廣為流傳的照片

朱凱迪說,這張照片拍攝於2017年1月,當時是出席時代力量主辦的「時代眾志.自決力量:2017 台港新生代議員論壇」,在論壇之後餐敘拍攝。
照片中被指稱為「王立強」的人,是當時香港立法會議員姚松炎助理李志榮。
https://tfc-taiwan.org.tw/articles/1370
----------------------------------------------------------------------

王丹网站 Wang Dan's Page
2014年5月16日 ·
難得的畫面:中港臺小會師。
左邊是香港反國教運動學生領袖黃之鋒。
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10152115174088027&set=a.10151703623988027
-------------------------------------------------------------------------
方仲賢的事,大多數台灣人都諒解
至於騙吃騙喝,你應該知道我在說誰
Push
抖音給我收起來!
明知已經贏硬都冇hea,咁咪係真正尊重人民囉。
林冥只不過係獨裁流氓政權嘅傀儡,同蔡英文比較係侮辱緊人地囉唔該。
香港政府真係垃能圾
經濟南向就証明佢有料啦
經濟奶共就好似吸毒咁,一時爽但最後會害死自己  澳門有板比大家睇,維尼一南下,賭場就食屎

當然小英都要多得Trump同埋林鄭,中美貿易戰加速左南向政策既收成,引番D台商同外資去台灣;而林鄭就梗加扶小英一把啦,當時民調比條垃圾追咁貼而且郭台銘又話選。一個反送中,咩私煙案咩礦業法同埋咩卡神都禁拉低唔到小英個民調。 

不過都係希望台灣人有票既尤其係後生,老閪都要出黎投自己想要個個,唔好覺得老馮覺得自己心水會贏硬
「死刑判決定讞就該執行」 蘇貞昌:燒死父母、割斷孩童頭顱天地不容
佳哥上路了

大幹你娘,你在哪一個科學園區上班?連濟南教會都不知道
Push
你條傻西睇完先再出聲啦
人地廿歲仔就可以訪問總統同youtube過百萬粉絲,你條柒頭廿歲人個時仲做緊鍵盤戰士
我岩先特登睇左佢d片...真係變左好多
佢既經歷同個人特質真係值得欣賞
至少剩係睇同蔡英文采訪既片已經覺得佢勁撚多好多19香港youtuber
林鄭點會玩呢d
個思維同save hk果班藍絲一樣咁保守
加上平時都睇唔起人啦
你班賤民廢青唔應該出現我眼前
佢出現youtube應該唔係佢真人
而係替身/機械人
人地林鄭好撚打得
真材實料
腳踏實地係office圍爐做野仲好
邊洗似蔡英文搞埋呢d花邊野
轉數好撚快
主持問佢有冇分身ac去幫自己洗白串人
佢話冇 但我有支持者會見義勇為
其實台灣民主化都係用血汗屍體堆出黎 加上美國佬睇住 先有今日嘅景況
不是說打錯字嗎
目前在內科上班

你不是說你台灣人

佳哥現在都怕到不敢到台灣了
你是台灣人就知道
佳哥的案子要判死刑會有困難的

不過自己到台灣投案出關會不會被鄉民追著打就不知道了
lm
我之前也在美麗華附近上班
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞