數碼暴龍玩具討論區#3 頂更

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

補圖

補圖

有無巴打知日本pb個隻v仔獸邊到有得買 由細到大只中意v仔獸
細個買左一大堆嗰啲進化玩具..
估唔到有新版cap水
麥樂雞都諗諗..但見到鋼鐵加魯魯已經唔係好招架到
如果出究極天使獸應該都係shut up and take my money

加魯魯係真正完美變形超比多排第2
其他阿修羅4手,背面好似蝴蝶咁有對大眼

透明版戰暴柒撚到 正面都睇到亞古獸對眼

所以佢咪連暴龍機買囉
估唔到有新版cap水
如果出究極天使獸應該都係shut up and take my money

細個玩具仲有無係到
影黎睇下

有喺到呀...不過要得閒先可以拎出黎影
估唔到有新版cap水

加魯魯係真正完美變形超比多排第2
其他阿修羅4手,背面好似蝴蝶咁有對大眼

透明版戰暴柒撚到 正面都睇到亞古獸對眼

所以佢咪連暴龍機買囉

屌牙。。。。暴龍機冇得散買?

俾錢啦
佢出奧米加合體即買

http://p-bandai.jp/item/item-1000114576

俾錢啦望

進化畫面

幾時開呀屌
佢出奧米加合體即買

你認為遲唔會呀
佢出奧米加合體即買

你認為遲下唔會呀
皆旺有間開左麥樂雞系列訂架啦
快啦
港魂呀屌,我夠知日魂開左
港魂呀屌,我夠知日魂開左

歡迎到fb屌屌佢
快啦

一定硬食埋隻戰暴公仔?
開訂幾錢?
係咪得大和版會有加布個進化畫面 同 黑暗進化?

硬屈你買兩部?
快啦

一定硬食埋隻戰暴公仔?
開訂幾錢?

人地一套架
笨大就係知你地唔想買戰暴 所以咁出迫你買
好彩月頭600蚊放左隻15太一電波機姐
係咪我鍾意第一代鐘意到痴咗線,

我覺得透明版除咗見到麥樂雞隻眼,

透明得幾靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞