數碼暴龍玩具討論區#3 頂更

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

想問尼d咩價位

睇來個post又可以推得好快

第1張圖
高達機應該150左右睇下功能同幾殘
其他就應該100內
第2張圖最值錢係個 幾部 04美版
價錢就唔多提因為個價唔低
雷登個幾部就唔多高價

後悔無玩過03美版,反而想知 03美版咩價

有無興趣換機

03 ver.2 同 ver.3 都唔低價

想問尼d咩價位

第1張圖
其他就應該100內
雷登個幾部就唔多高價

有無興趣換機

ver3要收不死機
不死機仲要貴多倍
而且03美版多暗病
好易收到成日輕機既機

想問尼d咩價位

Tg Spinviper
換機都得

想問尼d咩價位

換機/放機搵我!
tg:veemon9494

想問下依部而家值幾錢
想收一部04自用

想問下依部而家值幾錢

500左右

想問尼d咩價位

tg: Kamillebidanhkg
高收機甲龍

想問下依部而家值幾錢

500左右

thanks, 咁D-cyber 值唔值錢 , 唔係幾見有人post 出黎

想問下依部而家值幾錢

500左右

thanks, 咁D-cyber 值唔值錢 , 唔係幾見有人post 出黎

ver1,2唔多值
部機本身易壞
內容只係x抗既copy咁制
ver3就應該值錢

想問下依部而家值幾錢

500左右

ver1,2唔多值
部機本身易壞
內容只係x抗既copy咁制
ver3就應該值錢

咩色,童年因素想收,有冇興趣放
tg Kamillebidanhkg

想問尼d咩價位

04ver4 2部有興趣 想放既tg :derek0616

想問下依部而家值幾錢

上次見人800放被秒搶 500應該再收唔到ver3了

想問尼d咩價位

第1張圖
其他就應該100內
雷登個幾部就唔多高價

有無興趣換機

ver3要收不死機
不死機仲要貴多倍
而且03美版多暗病
好易收到成日輕機既機

不死機我見有人賣1500 冇錢收

想問尼d咩價位

第1張圖
其他就應該100內
雷登個幾部就唔多高價

我有03美版ver2 藍色機 有意換機tg傾 derek0616

依兩部有多,有意換機tg:veemon9494

想問尼d咩價位

第1張圖
其他就應該100內
雷登個幾部就唔多高價

有無興趣換機

ver3要收不死機
不死機仲要貴多倍
而且03美版多暗病
好易收到成日輕機既機

閒魚有人放緊1000紅色不死機
就咁睇keep得幾好
諗諗佢

想問尼d咩價位

第1張圖
其他就應該100內
雷登個幾部就唔多高價

有無興趣換機

ver3要收不死機
不死機仲要貴多倍
而且03美版多暗病
好易收到成日輕機既機

就咁睇keep得幾好
諗諗佢

冇影3.01個畫面,巴打問真d好

有無興趣換機

ver3要收不死機
不死機仲要貴多倍
而且03美版多暗病
好易收到成日輕機既機

就咁睇keep得幾好
諗諗佢

03不死機應該仲好玩過04 ver4好想收部黎玩

有無興趣換機

ver3要收不死機
不死機仲要貴多倍
而且03美版多暗病
好易收到成日輕機既機

就咁睇keep得幾好
諗諗佢

03來講最鍾意都係01
長方形既mon
進化完既點陣圖由上而落咁show晒出來

有無興趣換機

ver3要收不死機
不死機仲要貴多倍
而且03美版多暗病
好易收到成日輕機既機

就咁睇keep得幾好
諗諗佢

03來講最鍾意都係03ver1
長方形既mon
d art奧米加同紅蓮騎士 要幾錢
9頭身個隻

而家好似要成千銀 買唔落手

1隻咁貴

之前見12xx
個幾月之後13xx

心郁郁想放

放啦放啦

ver3要收不死機
不死機仲要貴多倍
而且03美版多暗病
好易收到成日輕機既機

就咁睇keep得幾好
諗諗佢

03來講最鍾意都係01
長方形既mon

01我就係唔鍾意佢睇唔到成只野 得半邊身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞