其實呢2個星期靜靜雞拉左差唔多成百個人

466 回覆
2071 Like 20 Dislike
靜靜雞拉咗成百人?幾時同埋係咩情況下拉入去?
全部都係出嚟行街俾人拉定點?
點搞好
有冇諗過靜雞雞靜靜雞贏可能都係一個風向???
https://lih.kg/1783379
有冇諗過靜雞雞靜靜雞贏可能都係一個風向???
https://lih.kg/1783379
pish
Must do
咁你炸咗禮賓府未
你冇睇channel定咩
全港九新界日日都有人係無端端就喺街,喺商場,喺工廈寫字樓,喺屋苑私樓俾狗咬
好彩就有人見到影低報返,唔好彩,咪好似今朝牛頭角墮崖嗰位先生,失埋蹤,案發現場成地血都係死因冇可疑
知唔知係咪全部落charge定鳩拉
可能只係想嚇人
近半年藍衫軍裝簡直係稀有種,
連交狗都好少見
anyway,上白車應該安全嘅如無意外
以前呢招可以we connect,而家再做好似冇乜成果,去到樽頸位要突破
繞路...之前7,8月都係咁
因為暫時我地現加都未試過
只係跟住一開始遊行路線走
意思係遊行途中變其他區域
因為過左9月之後
大家都按既定路線走
所以應該仲有一試既價值
如果你話車實快咁人
咁沒野講

如果你有其他高見可以提出
利申: P仔一定係分化撚/冷氣軍師 隨便插(代fd出Post)
push~~
陰毛論家真係好鐘意為陰毛而陰毛,贏咗係局嘅話,不如睇下輸咗會發生咩事?

- 政府大條道理話止暴制亂係大多數香港人意願,光明正大肅清
- 體制內資源仍然大量掌握保皇手上,民主派舉步為艱
- 美國見到香港人區選失敗,知道香港人支持止暴制亂,為免令人覺得美國搞中国內政,香港人權法會擱置

你班陰毛撚好撚心用下個屎拂腦諗嘢啦,日日淨係識陰毛陰毛,諗好個利益關係未呀
最後會變左六四晚會,靜坐多一百年都唔會有改變
我都好想同手足講我冇放棄過你地,一定堅持落去
行行行 鐘意行 行飽佢
平安夜 聖誕 Boxing day 元旦
我地要重振聲威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞