其實呢2個星期靜靜雞拉左差唔多成百個人

466 回覆
2071 Like 20 Dislike
從來都唔期望遊行有回應,
遊行係俾政府以外既所有人睇。
而家要做既係保持運動熱度,
從而動員大家去攬炒經濟,
商家藍絲都吊緊鹽水,
只要佢哋鹽水吊完就要跪,
到時黃藍一齊逼政府落實訴求。
其實和理非可以做多啲,
聖誕新年農曆新年係生意大關,
幫手掃客,邊度生意旺就去邊度玩。
18區連儂
真心覺得冇哂前線
係囉 唔好再講一靜就拉人呢d 廢話
你就低潮
6月到依家仲未看清政府一向不聞不問?
無奈班高官 完全who fucking care咁
街頭抗爭對佢地黎講又無咩用
始終癱瘓唔到成個香港 作用都唔大
擺工都要針對返香港經濟去做 但係又難團結班人
點先可以令到班和理非可以一齊參與 法律上又合法
可以改變到現有機制 咁先有希望
push
今日好多人行街
好多人飲喜茶
龍門冇乜人排
連儂牆產到渣都冇
好驚
岩 要諗點樣令到全民一齊逼個政府落實訴求
靜唔靜其實都會拉人,手足一定要清晒屋企相關物品,電話內容都要清! 求下你地一定要清得就清
係少左多區同時既快閃
多區有用係因為班狗要多好多狗力先可以監察到同捉人
1,2區既快閃變狗力需求少好多, 好易捉人

多區快閃黎講, 幾次既被捕數量都係極低
前幾日到而家, 係MK, 灣仔, 得1,2區做野, 幾分鐘就拉到人

而家個種低調, 係低調到做完野都無人知, 甚至未開波已經俾班狗收左皮
好似社會回復平靜咁, 實俾港共拎去宣揚已經平息左混亂
我個人希望而家只係醞釀緊, 係暴風雨前既平靜啦
一定唔可以放棄
聖誕有行動你地知唔知啊

今年平安夜約定你同手足一齊塞爆商場!過一個暖笠笠既平安夜!

日期:12月24日
時間:7pm至10pm
地點建議:十區商場

新界:
沙田 新城市
元朗YOHO
將軍澳POPCORN

九龍:
尖沙咀 海港城
旺角 朗豪坊
九龍灣 德福
觀塘 apm

港島:
銅鑼灣 時代廣場
中環IFC
太古 太古城

快d入黎傾下啦👇🏻
頻道:https://t.me/xmasevehkchannel
公海 t.me/xmasevehk

Share we eat:歡迎大家自備食物同手足分享,又可以買黃店野食互相分享~
聖誕busking:鐘意唱歌既朋友可以busking 大展歌喉
連儂聖誕樹🎄:可以一齊自製連儂聖誕樹,或者memo/聖誕卡傳心意互贈手足
You are not alone: 9pm 一齊舉高電話電筒,為身處遠方或不能到場既手足送上祝福!

平安夜,約定你!
好難搞
遊行又拉人
唔遊行都拉人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞