[I/A]FFBE WOTV 幻影戰爭(8) 慘中1001

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
打完結算後,你地可以去我地公會戰積睇返「好似係」
又食
今次對乜?睇下
224488446 你地加我先
隨時都可以去我個到睇返公會戰積
幾時先可以同HKFFBE膠流
你地有人數優勢?你地好似26人
真對手
都係25人
佢地22你地25打22 佢地22打22
冰法加火槍難打
佢地都係排50名,排行榜低你地兩位

我地前日苦戰嗰隊 又收到啲勁人但都係輸俾另一隊,佢地冇乜運
應該都係分數差距之內就隨機
會腸 今次對面會腸仲留唔留俾你好
大局為重
同一級幾多分都有可能遇到
我其實想問下武器d lv up數值其實係咪隨機?
好似果把金大劍為例 之前升過一把20lv已經有6x 攻
其他大部份20lv就淨係得4x攻
升lv既時候用攻果粒圓珠係咪會令加攻既數值加得多D?
而武器既特性就淨係會影響到個項屬性個cap既數值 升唔升到cap都係睇運氣?
例如金大劍如果係攻特性佢攻個cap就會係22x 而唔係攻特性就係180
想升到22x 攻cap就要用攻珠同加攻鎚仔?
係, 垃圾系統
屌 好撚痴線 咩仆街可以諗出個咁西既系統出黎
你當平時rpg角色升lv 分配點數咁,+5 每lv 可以分配嘅點數會多啲,其實你見到+1 同+5有一樣嘅上限先咁大反應姐,如果你當上限唔一樣咁睇係fit 晒重可以幫你customize
例如同一把劍,可以俾魔法劍士,又可以俾戰士用
但個分野就係配點去魔力同攻擊嘅分別,系統複雜又屌,個個一樣神武貼擊就送又笑,最緊要刻印又唔係課金野
諗吓RESET一把唔到上限武器, 幾百覺醒書冇晒, 射了
我岩岩升到把大劍+3 20lv得4x攻
我之前有把+1大劍 20lv已經6x攻
我依個case係咪要放棄把+3大劍? 合過另外一把?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞