[I/A]FFBE WOTV 幻影戰爭(8) 慘中1001

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
咁多人玩都估到既

睇pvp同公會戰重係咁多人

新年同FFT實賺到笑

之後FF7應該3月同remake一齊出
黃金劍上到+4無動力上+5了
+3都唔想搞了

我等升女忍好過
但呢類型遊戲始終小眾 唔知捱到幾耐 係策略模擬類遊戲營收呢隻驚霸咗半個月第一名
你要咁諗,遲下UR大劍一出實附有主動技能
為了誰都好耐下

今次加ff 角色有排玩

SE好似真係變咗,前年重記得我笑佢啲game幾個月就收皮

宜家勇者鬥惡龍,浪漫傳說,都做得好好
唔係變咗係SE同Bamco呢類辣殺廠有時會出到正常營運 好似呢隻咁係本身經營咗4年FFBE嘅營運做 只係伏佔大多數唔代表唔會有正常營運
前年se係衰到1個月出一隻垃圾game

宜家產量少好多

應該知自己衰乜
練一隻新UR起碼掟萬幾石先可以上倒突3
出個必中UR pool畀人中吓女女已經引倒一大班人課金
last idea
Last idea由一開始營收就差到仆街反而龍絆 開頭營收勁好,到咗而家居然同機戰睇齊真係冇野係絕對
saga gameplay 其實唔差,幾適合做手機驚,係 d 點陣圖角色 j 唔落,好難引人貨。
龍絆完全係捉倒鹿唔識脫角, 本身玩法要啲技巧, 一開始啲角色又唔錯
不過遊戲內容就得好少嘢玩, 仲有一排連續幾期都淨係出仔/唔吸引嘅女女, 久而久之就連game都唔想開, 明明佢個玩法可以加好多模式都得
把大劍+4 洗第3次終於出攻特性根據前面幾十lv升嘅點,應該上到200攻隻二王子有望上到800-900攻
但隻二王子重係4星 卡彩珠 重係要瘋狂手裏劍
用唔用刻印我嘅經驗係如果頭10lv + 到50攻以上,咁未必要用到刻印都可以滿
係唔係最多用到10個刻印?
Last idea真係唔啱玩
睇住隻人仔喺個咁細既空間入面又跑又打
覺得好撚壓迫可能我問題
1lv 1個刻印
連Gunbreaker把槍刃都刷中埋加攻了可以收皮等長槍quest
唔+5點用呀
街場啲撚屌真係ON9唔係扮架喎
明明第一場我一個AOE 車落去秒3隻, 無LALA 第二場又行埋去引開曬啲怪
+5都未必滿數值架喎
等復刻+5如果要刷攻特性 倒不如+4算,反正+4刻印用得好都夠滿數值
我鐘意呀
吹咩
呢位巴打其實做乜日日怨婦咁怨把武未必滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞