反了!反了! GTA 5 Online 更新大量香港示威者裝備!!!

1001 回覆
4221 Like 26 Dislike
買咗mk2就以欺凌其他玩家為樂
炸支那人
喂屌你 佢講得冇錯喎成班公安嚟嘅
唔算嘅,入車有好多種任務。出車就好平常咁揸下車就Ok。主動賺錢唔計卡關刷太平洋/末日佢應該係正常手法中最快。一個主動business配地堡+2個毒廠就賺好快啦。末日配唔到其他生意,一定仲悶。
好享受其他玩家屌鳩我,佢地出貨d心血去到最後一刻先被炸
話!!原來咁多素材,我要多D cap圖做漫畫!

多數支那人先炸人
我唔覺戰局多支那人,多台仔就真
已經有地堡,買咩毒廠最好
我有pc 版,但係玩左一個鐘就冇玩,完全浪費金錢
個個戰局都有支那人
古柯鹼同安毒,最好買係城入面
有冇pc版手足一齊光復gta
出一次貨賺幾多
CEO即係做摩托幫首領?邊度有得做賣車任務?
ceo係ceo 首領係首領 效果唔同
咁要點做ceo既?
No,辦公室。最平嗰個100萬,少數平靚正嘅物業。仲要買專放偷車嘅車庫,投資唔低。你買咗MC就唯有毒廠+搶劫先,有第二舊錢再玩偷車。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞