[I/A] 第七史詩 Epic 7 (122)聖誕節有新角既機會係零

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
你就係多龍大人
我已經決定左 係呢隻垃圾game追求勝率無意思
我去練大波妹自high算了
卡蘿我來了
隻驚依家pvp pve都無做
養生左大半年
人活著 是為了奶子
暗拳對奶都好大
想入lihkg 角色名 syalurin
仲有5粒鐘就完cooldown 麻煩批准
我條女

漏左講 連登聯盟
每日10條狗糧
the worst event ever
屌你老味,d event一個差過一個
當年抽到金亞卡連金石都有
依家縮水縮到得條狗糧,真係搏屌
禁錯回覆
每日10條狗糧
the worst event ever
屌你老味,d event一個差過一個
當年抽到金亞卡連金石都有
依家縮水縮到得條狗糧,真係搏屌[/quote]禁錯回覆[/quote]

其實我都覺得金石可以大方啲派
反正我地拎完 咪又係抽光暗3星

抽都無得抽仲要幾小家
12/12(週四)開始的聖誕節紀念活動「聖誕老人大作戰!」~
有許多繼承者對於贈送禮物部分給予相當多的建議與意見。
我們非常感謝各位繼承者們所給予的寶貴意見!
在經過緊急的討論過後,我們決定積極地將繼承者們所給予的意見進行反映,
並針對獎勵的部分進行變更!
詳情請參考以下內容:
■ 「聖誕老人大作戰!」活動送禮獎勵變更相關說明
- 變更日期: 台灣時間12/13(週五)
- 變更內容
1> 變更前 : 每送一次禮物收到兩個手工零食
2> 變更後 : 每送一次禮物就收到60個行動力
咪就係97.5% 玩家都輸,派下金石洗死咩
日撚日係到諗縮水,上個event已經屌架啦,出個隻100紅葉狼既機率高到3次capture至少有1次。出強化石既機率都唔知有無5%。仲要派限時80體唔派葉唔比人儲
依家仲搞個邊緣人排擠活動
我今日一早做左聖誕老人啦
300體

平賣

光鎌,dizzy, 水扇,露娜,泰溫木埃,光阿敏

可以改名,email

https://t.me/toromochi
早起的鳥兒無蟲吃
D獎勵垃圾到我都廢事搵人交換咁麻煩
是但篤5個FD 佢回禮就回唔回就算
其實都係要廿次 實夠
亞服零課收戰力
銀光石依家每星期用多左好多,又人參,又煉裝備石。計埋神器強化石食你四十幾粒。無人射夠20個唔係幾夠用。有d後悔用3星角升星。依家得返十幾個銀
呢個根本係隻game既問題
銀石消耗越黎越高 取得途徑越黎越少
金幣消耗越黎越高 取得途徑越黎越少
楓葉零用途 成日派

屑你老母sg 用腳整game
唔屌都唔做野
係要屌幾下先鬆化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞