[I/A] 第七史詩 Epic 7 (122)聖誕節有新角既機會係零

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
係唔係今日有balance patch note
壓跨E7最後一根稻草來了
幾點出
留名等睇nerf 暗ravi
s3dmg +15%

remove復活效果
其實我OK 本來個復活就無撚用
係就好
希望buff光三眼 最廢光暗5
+15%禁撚少
我覺得二技個鬥氣應該加5%攻5%爆5%防5%抗

咁先似樣 如果唔係儲黎都係垃圾 得回血 25%爆率完全無feel
今晚平衝預測:
斷估都係從使用率同埋民意來定生死 我TIP幾隻先
1水大波 上次應承過今次會buff 講掠水方面營運唔會手軟 但角色強度呢啲business撚識條鐵咩 所以應該會過
2賽西 一來出咗skin 加強就可以谷銷情 二來水屬同反擊都係佢弱點 而目前一地都係 好地地一隻坦有成兩招aoe 傻的嗎 營運慳皮啲可能求其加個不反擊通知書俾佢s2或s3就算
3暗25 呢隻唔nerf 以後rta都係first pick佢就贏
rta剋制特定角色嘅手段難好多 首先想燒火對面可以bam你隻法師 想1速佢可以bam你1速 你如果用咗個bam係暗25 對面就有好大空間玩其他嘢
如果你唔bam暗25 佢一返生你就完 因為對面可以燒火s3 燒一火痛一半
你會話 我有較剪驚春 先唔計佢ban較剪 佢剩係ban你隻攻buff/破甲 或者用成隊坦來保暗25 都係冇得打

其他我冇咩心水 私心希望蘇琳加強
+1 無乜幾隻4星sss到,蘇琳係其中一隻
nerf暗25 架仔會唔會暴動
你以為好多人玩日服 其實全部都係大陸人黎
日服未有得玩rta但係就nerf咗
nerf還nerf, 希望唔好搞佢s3, 速刷靠佢
復活加速100%基本唔合理 加至100%都好啲
復活無得滿5,再加無致盲
想練番隻暗親生仔 岩岩比隻裝提籃既先手打我2萬血
其實我幾鍾意佢復活加速100% 再refresh s3 個idea, 可惜依隻game有pvp
唔洗nerf啦
我玩坦隊等99秒先開一次技
睇下佢仲有無引
有咩分別,即係唔會搶左本來已經100既隊友既回合?
keep 住個damage 同殺人會refresh cd 我就夠, 復活滿唔滿5我都唔care
rta 唔會有正常人玩
btw 我應該唔會打, 如果可以invite人打就另計
玩下冇壊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞