iPhone 11 / 11 pro / max 芒貼/保護套 8

1001 回覆
6 Like 21 Dislike
華都有一間幾好,專賣靚貼,靚case
諗唔起咩名
水凝?
呢隻點睇 最緊要完全唔遮mon 又包到mon以外少少
之前iPhone X貼過隻同款冇遮
然後xs max就遮咗少少 想換
*另外一款
有無推介,定無咩分別,淘寶就得
我apple watch用水凝 但好難貼得靚 平平地果d都得
法國呢度d人post親咩自己用緊嘅殼出黎都係腐皮多
imos 3D 2個月已經幾處花左,建議一係買平貼花左就換,要大牌子就直接攻頂藍寶石算,康寧玻璃貼都係好易花
最後追曬post,買左犀牛盾solidsuit碳纖
真係手感好好

然後畀人氹埋買imos 2.5d 康寧玻璃貼,
觸感幾好,但有無人用犀牛盾又用3d?
夠唔夠位
我條框鬆到
等緊新果條 都係咁就轉devilcase試下
巴打條框用左幾耐
一個月多d... 但我成日要換sim card
成日拆易鬆
我兩個月左右,我都係成日拆落黎換背板,但又唔覺鬆
有無咩mon貼高清,唔易有指模同無咁反光,依家個張唔知咩牌子高清,唔易有指模,但勁反光,今日坐巴士睇Witcher睇得好辛苦
devilcase以前已經有玩bumper,我覺得唔算抄既
利申:以前HTC one m7已經用devilcase
用緊skinarma 呢隻
鬆左右兩邊
以前玩過鋁合金
好重手,幾靚仔
但係組裝要扭鑼絲換sim card煩到喊
係,扭鑼絲依下敗筆
之前唔係出過隻海馬扣咩,不過覺得太闊就冇再用
How much where to buy?
有無人係X訊買第一水iPhone 11?
我啱啱先check到係水貨機新加坡出
算係正常?
點check水貨?
唔係ZA/A?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞