五月天集中求飛區/放飛區

1001 回覆
8 Like 23 Dislike
btw 今年啲黃牛似滯銷
仲有10日開show 仲有好多人放飛咁

向度問十個九個都
680賣到過千已經

fb有好多都減哂價 比起一個月前問
打算繼續等佢跌多少少先入手
680賣一千都話跳樓價

正面加680頭幾排都諗得過
可惜側過側田 又係680尾個幾排

有得揀都唔想買
放17/5 $680
row 30 62段
tg : http://t.me/Lihkgl
話加200就內部預購個d都係昆人
話加200就內部預購個d係咪都係昆人

內部飛會有收據,同埋今年手續費都係120
[只換不售]
現有兩連 516 藍閘 r13,欲換517 380 藍閘兩連

有意tg: @little_plumage
謝謝
想要一張尾場980
可加少少錢,但黃牛炒價唔洗預我

https://t.me/Nouseravailablee
臨時有事唔得閒
求換飛11/5換10/5
4張380 48段34行90-93
PM
賣11/5

59段24行(正面台)

4連 可兩連兩連賣

Tg@ncert1001

自出合理價即可
求$380 2連
16號或之後

t.me/Sze1110
臨時有事唔得閒
求換飛11/5換10/5
4張380 48段34行90-93
PM

更正
可以換10/5 16/5 20/5

但佢叫我過左數先 唔知信唔信好
只換不賣
16/5 680二連換 10號或者17後任何一場680二連

面交啦 過數太危險
放五月天$680 $980
$980
10/5:
Section 54 Row 8
Section 53 Row B
Section 53 row aj
11/5
Section 46 Row 4 X 2
13/5
Section 53 Row AC X 2
14/5
Section 56 Row 14 X 2
16/5
Section 45 Row 14 X 2
Section 54 Row 16 X 1
Section 65 Row 5 X 4
22/5
Section 66 Row 13 X 2

$680
16/5
Section 48 Row 28 X1
Section 51 Row 28 X1
23/5
$680 單張 x 2

優先飛

10/5 980 x 2
11/5 680 x 2
19/5 680 x 2
23/5 680 x 2

可單張買
有意tele https://telegram.me/monreal2014

面交啦 過數太危險

agger, 千祈唔好過數先
平放五月天四連680 17號
tg: trytrysin

面交啦 過數太危險

agger, 千祈唔好過數先

我之前都見 我叫佢比訂飛成功張圖我睇
屌張相d 字起曬格 信唔過呀!
頭場 680飛 +300
只剩一張散堆佢收工

tg marcopt
19/5 $680x2 非牛
有意留email
19/5 $680x2 非牛
有意留email

Tg ssssccssss
求 20/5 $380 二連
https://t.me/oscarother
賣11/5

59段24行(正面台)

4連 可兩連兩連賣

Tg@ncert1001

自出合理價即可

已留兩張
最後兩張
950$=1
靚位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞