五月天集中求飛區/放飛區

1001 回覆
8 Like 23 Dislike
非原價 whatsapp 問 51104792

大部份980位置 剩餘少量380 680位置
5月11日 56段 11行 2連位 sold
5月11日 56段 11行 2連位 sold
5月13日 53段 7行 4連位
5月13日 53段 AA行 4連位
5月13日 53段 AF行 4連位
5月13日 53段 B行 4連位
5月13日 55段 A行 4連位 sold
5月13日 54段 AD行 4連位
5月13日 56段 AD行 4連位 sold
5月13日 54段 AJ行 4連位
5月13日 54段 H行 4連位
5月13日 55段 AA行 4連位
5月13日 56段 AA行 4連位 sold
5月14日 46段 18行 2連位
5月14日 50段 18行 2連位
5月14日 50段 18行 2連位
5月14日 46段 2行 2連位 sold
5月14日 55段 11行 2連位
5月14日 55段 5行 8連位 sold
5月14日 55段 AA行 4連位
5月14日 56段 AA行 2連位 sold
5月14日 56段 11行 2連位
5月14日 56段 11行 4連位
5月14日 56段 16行 4連位
5月14日 56段 2行 4連位
5月14日 56段 AB行 2連位 sold
5月14日 55段 1行 4連位 sold
5月14日 56段 8行 2連位
5月14日 56段 AH行 2連位
5月14日 63段 6行 2連位
5月16日 51段 12行 2連位
5月16日 66段 13行 4連位
5月16日 56段 12行 4連位 sold
5月17日 44段 6行 4連位
5月17日 63段 4行 4連位
5月17日 63段 5行 2連位
5月17日 44段 2行 2連位 sold
5月17日 64段 5行 2連位
5月19日 45段 3行 2連位
5月19日 45段 7行 2連位
5月19日 66段 3行 2連位 sold
5月19日 46段 3行 2連位
5月19日 46段 7行 2連位
5月19日 46段 5行 2連位 sold
5月19日 53段 9行 2連位
5月19日 60段 5行 4連位
5月19日 65段 11行 2連位
5月19日 66段 11行 2連位
5月19日 42段 13行 2連位 sold
5月20日 43段 34行 2連位
5月20日 46段 10行 2連位
5月20日 46段 9行 2連位 sold
5月20日 54段 AA行 4連位
5月20日 56段 AA行 4連位 sold
5月20日 55段 A行 4連位
5月20日 56段 13行 4連位
5月20日 56段 B行 4連位
5月20日 44段 G行 4連位 sold
5月20日 56段 E行 4連位
5月20日 65段 8行 4連位
5月22日 44段 7行 4連位
5月22日 44段 3行 4連位 sold
5月22日 45段 6行 4連位
5月22日 45段 6行 4連位
5月22日 48段 24行 2連位
5月22日 48段 10行 2連位 sold
5月22日 56段 5行 2連位 sold
5月22日 54段 3行 2連位 sold
5月22日 55段 9行 2連位 sold
5月22日 45段 9行 2連位 sold
5月22日 65段 13行 2連位
5月22日 66段 13行 2連位
5月22日 66段 9行 2連位
5月23日 50段 39行 1連位
5月23日 55段 1行 4連位
5月23日 55段 B行 4連位
5月23日 63段 3行 3連位
5月23日 55段 A行 4連位 sold
5月23日 55段 BG行 4連位 sold

痴撚線多飛到
垃圾黃牛死全家
求380 / $680 2張 連位
任何日子🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
tg: llorrainee
真心想問 自己又唔去排 又唔上網比心機d 禁既 憑咩+1 200 同人收 +4 500既飛 有心睇又想慳d 自己去訓教啦

排又排過 上網又禁過呢

我早一日既晏奏去買 都買到字母飛

+400-500都得, 有d加到1000up 真係買唔落手
真心想問 自己又唔去排 又唔上網比心機d 禁既 憑咩+1 200 同人收 +4 500既飛 有心睇又想慳d 自己去訓教啦

排又排過 上網又禁過呢

你買撚哂啲飛仲話人唔排隊唔比心機禁 事實係好多人排通宵都買唔到

排又排過 上網又禁過呢

你買撚哂啲飛仲話人唔排隊唔比心機禁 事實係好多人排通宵都買唔到

有個絲打排咗18個鐘
求23號單丁 任意價位
380賣900可以死開
https://t.me/kitkitpang

14號 ROW 12 x4
20號 ROW 28 x4

TG: https://t.me/Auntie9394
代個fd賣(真係代賣)
5月19日
54段26排(正面臺)

另收 5月10/11/19/20/22/23既
380飛2連位
(680/980唔收,睇唔起)

tg archeuk1
代個fd賣(真係代賣)
5月19日
54段26排(正面臺)

另收 5月10/11/19/20/22/23既
380飛2連位
(680/980唔收,睇唔起)

tg archeuk1

食炒價收
22/5
380飛2連位,
非原價,
有意whatsapp 6102-3935
代友放大量尾場

23/5(尾場) 正面 Sect56 Row x $980x2
23/5(尾場) 正面 Sect57 Row2x $680x2
23/5(尾場) 正面 Sect54 Row2x $680x2
23/5(尾場) 左面 Sect62 Row3x $680x2
23/5(尾場) 偏右 Sect50 Row3x $380x2 (HOLD)
13/5(六) 偏左 Sect58 Row3x $680x2
16/5(二) $680x2 (東亞)
14/5(日) $380x2 (SOLD)
11/5(四) $980x2 (東亞)

TG: t.me/trader009
WhatsApp: 90879004
收一張380 尾場
加合理車馬費
https://t.me/StoneGor45
求任何日子五月天飛
$680/$980 2連,可食炒價
但唔好太高

tg:https://t.me/alannnn2017
唔賣,只換

22/5 $980 44段 17行 兩張
換任何日子 $980 飛

tg: Molamola19823
非原價 tg:lihkg689

980票
5月19日(星期五) C行 2連位
5月19日(星期五) 5行 2連位
5月20日(星期六) 1行 2連位
5月22日(星期一) 1行 2連位

380票
5月14日(星期日) 33行 2連位

16/5 第18行 980 4連
14/5 第9行 980 2連

Tg: Jack9151987

push

16/5 第18行 980 4連
14/5 第9行 980 2連

Tg: Jack9151987

push

爛袋連呢d都玩呀?
d紅蟹呢
求任何日子980連位 黃牛勿擾
五月天演唱會2017 香港站
10/5 $680
14/5 $680
16/5 $680, $980
17/5 $680, $980
19/5 $680
telegram: maydaytix
求380除16號 任何日子3連
+120/1
有無好心人幫下我
雖然唔稱得上五迷
但都算係首首歌都識

t.me/maydayismylife
13/5 980 AD行 x4
14/5 680 22行 x2
23/5 680 25行 x2

非原價
可add
https://t.me/davidchan2000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞