【I/A】精靈之望 스피릿위시 Spiritwish 國際版 (7) - 精靈之BUG

580 回覆
0 Like 0 Dislike
準備合服啦
冇公會既可以加入 46級 光復香港時代革命 公會
詳細呢個post度po左,有咩動態都持續更新
大家好,下個禮拜asia既ukko同llmater準備合服啦喂
隻game雖然之前好多bug,韓服又執粒
但而家已經fix左好多bug,而且有好多新野(例如公會戰)
邁向國際版應該會越來越穩定
想一齊玩既香港人
梗係要揾翻個屬於香港人既聚腳點
係呢度大力宣傳下
49級 光復香港時代革命 公會收人

有tg有固定公會王有免費帶打

tg實況: (部分笑位)

公會戰實況:

冇成就限制,歡迎所有長玩同路人加入
ukko服既快D直接搜尋公會名申請加入啦
唔係既下星期一合服之後就可以申請啦
仲等? 光復香港之後就冇咁大隻蛤乸隨街跳架啦
唔知係咪D人覺得我洗版所以比負皮
今次就咁更新算了
50級 光復香港時代革命 公會收人

冇成就限制,歡迎所有長玩同路人加入
韓服執國際服可以唔執咩
人數問題,韓服執係因為太少人
韓服最後pvp冇鑽石第4名得黃金
即係玩家基數太少
睇廣告攞鑽石都維持唔到
至於國際服,有亞洲/東南亞/北美服分流
每個分流黃金牌位至少過百
同埋韓服本身就同國際服唔同
好多角色國際服推出黎都同韓服唔同
所以國際服仲有keep住更新
而且已經過左韓服個版本
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞