【I/A】精靈之望 스피릿위시 Spiritwish 國際版 (7) - 精靈之BUG

580 回覆
0 Like 0 Dislike
Ukko
幫你唔到了 試下全頻問下吧
倒了
執笠
韓服執了 有人估4個月後國服都會執 同之前野生之地一樣
優化咁撚差
搞笑 咁快收皮。
初頭好玩,但玩得耐有d悶
韓服收皮 國際服未 不過不遠了
仲出緊新角...估唔到咁快就收皮
大家好
43級 光復香港時代革命 公會要人
冇成就限制, 免費帶打
招收所有長玩同路人
仲等? 光復香港之後就冇咁大隻蛤乸隨街跳架啦
冇呀,韓服咋嘛,台服國際服都持續更新緊
人地韓服pvp冇鑽石第4名得黃金
而家我地(ukko為例)黃金起碼排成200幾
邊有得比,而家入坑仲黎得切
冇呀,韓服咋嘛,台服國際服都持續更新緊
人地韓服pvp冇鑽石第4名得黃金
而家我地(ukko為例)黃金起碼排成200幾
好多bug都開始fix了,而家入坑仲黎得切
凈係韓服,台服國際服都持續更新緊
因為韓服pvp直頭冇鑽石第4名就黃金
台服(ukko為例)黃金1都起碼排成200-300幾
加埋隻game靠玩家睇廣告攞鑽石都賺唔少
只要有一定玩家基數就算冇人課金都維持到
即係泡菜唔啱玩,反而其他服做得住
有呀 43級 光復香港時代革命 公會收人
有tg有固定公會王有免費帶打
招收所有同路人
冇錯,國際服都分成亞洲/東南亞/北美/歐洲
亞洲都分緊兩個分服(ukko/llmatar)
建議入ukko多D人熱鬧D
當然又會面對好多圖都比人槍點問題
然而佢每幅地圖會根據人數開分頻
所以勤力轉下頻都解決到
可能韓服角色太唔平衡先執左佢
好似有可能
聽人講每次出角國際服數據同韓服都唔同
係 韓武僧太屈機 有復活同加攻技buff左
補下圖先,國際asia ukko服
43級 光復香港時代革命 公會收人

公會王實況:
(我地會開齊60,65同70級望,以下為70級王例子)

tg實況(部分):

歡迎所有長玩同路人加入
ukko服直接搜尋公會名申請加入即可
有無人係llmatar?
ME
推下順便更新先,國際asia ukko服
45級 光復香港時代革命 公會收人

歡迎所有長玩同路人加入
ukko服既快D直接搜尋公會名申請加入啦
1. 長按auto或右上四方格再去戰略
2. 戰力測量主要用黎睇掛機收益
因為佢會顯示每秒消滅數
去自動戰鬥結果又會顯示你當前打緊幾耐有幾多經
傷害果D你當係比你參考下,如果想效益高以打到幾多怪優先
3. 熜左隻GAME原本唔會有離線升級
買左尊榮先會有離線掛機功能
當然你都要係熜GAME去有怪既位置掛機
咁你再on佢就會係自動戰鬥結果顯示你翻你離線期間既經驗量
準備合服啦喂
再次更新,46級 光復香港時代革命 公會收人

最新實況:
公會戰打敗台灣50等大公會神話

冇成就限制,歡迎所有長玩同路人加入
ukko服既快D直接搜尋公會名申請加入啦
唔係既等合服之後就可以申請啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞