美籍銀行家被控襲警提堂 曾質問持棍休班警 Are you popo? 獲回應「no」

556 回覆
1029 Like 14 Dislike

一球人地公司都無所謂即比啦屌
唔保出黎d fund邊個main呀屌
oc仲大撚過係入面坐
裁判官其後表示「被告任職銀行家,1,000 元保釋金會否太低?」被告的代表律師隨即表示可將保釋金加碼 10 倍至 1 萬元。
我小學畢左業啦 而家做緊front office
佢係Compliance role, 所以我話佢唔完全係banker
佢係attorney 唔單止係名校law友 佢直頭做過practising lawyer, 仲hold 住US Attorney 呢個title
美軍來了
街邊見人有人拎棍出嚟打人,
市民夾手夾腳制服疑犯係好合理嘅事
反共

槍仇必報

612 721 811 831 929 101 112 113 1111 1112 1117 1118 新屋嶺 還眼 還命 被自殺 實彈 周同學 雞姦 強姦 輪姦 因姦成孕 圍攻大學 人踩人
暴制亂
美國手足
巴打我明你
美國人係會叫police做popo
對佢地黎講係無貶意
你當係我地香港人用疊字去叫人咁

同埋重點係你係執行職務就show證啦 呢點係規定黎
唔show證拎枝棍我點知你係咪冒警想打人
同埋比人制服還唔到身先大叫自己係police 又點知你係咪想借人放手反擊呀

根本就係隻狗有問題在先
一萬都係散紙

呢單案請過好啲律師就打得甩
明顯言語不通, 佢係協助阻止罪案發生
美國咁強大係有原因
如果真係美國人留香港案底,直情係豐富自己人生添

佢呢個名呢個姓,仲好可能係Jews添!!!

係就文宣要CONNECT埋以色列鳥!!!!

我朋友已經tweet左俾佢以色列Circle,以後希望或者港豬要請僱傭兵時有Discount啦!!!
等睇4點班仆街會講講下話有警棍就係充足身分證明
有手足比黨鐵狗咬,香港人反而唔幫
都係靠年青美國人幫忙
香港人(藍絲)完全不分黑白事非
我懷疑事實根本係路見不平先幫手制服手持武器果個

你見到佢都有問係咪popo 係隻狗答no加郁手想打人先㩒低隻狗
制服完都無打佢 比著係手足要私了就打到佢爆哂血啦

隻狗見自己柒左唔順氣就話人襲警報復
呢班人有特權真係好危險
休班警都算襲警?
正義
應該服過役,分分鐘去過阿富汗伊拉克
一定入吾到,禁在落地隻狗叫 police 個鬼佬即刻收腳
Push
上次citibank嗰個一個人非法集結都好勇
多謝美國手足
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞