Lego 討論區(11) 光復香港 時代革命

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
89batman車個價穩定未,想入手
71040 ins有無貨?
如果下下要自己modified,副副好似classic咁岀一堆散件自己砌算啦
事實係Lego網個評分一副差過一副(仲未計一啲玩家因為新set差而冇買)
好明顯新set係滿足唔到大部份玩家嘅期望,亦都達唔到以前嘅水平
係呀,如果唔唔係點會有咁多人去moc

自己設計自己執件齊大屋,

classic 係個最基本既set, 你要再砌一定係自己搵件發大黎砌

個網評分都唔係個個買都有評分啦作唔到準, 你可以話出得太差太多人比負評

我都係覺得玩lego 唔係俾本身個set 設計困死, 係自己創作發揮
講真,如果你冇內籠,我都話可以喺其他set度搵件砌傢俬
如果好似10270座107號屋咁,我嫌佢矮,我邊度可以搵啲稀有藍色件加高?

點解網站評分作唔到準?
如果呢set有之前嘅水準,會有咁多人俾負評?

Lego而家嘅心態就係,睇死你班友因為之前儲咗條街,所以就算我點加價岀垃圾,你班友都會乖乖課金
但我認為現實唔係咁,如果佢一直岀埋 10264 10270 呢啲嘢,玩家會棄儲新set
玩開大街,出10260果陣已經猶疑冇買到,再出10264果斷棄坑
好彩無玩開大街
新個d真係越出越hea
出到好似細街set咁
搵唔到藍色咪轉色

咁好呀, 佢係出得差,咪唔好買, 出面責多啲貨

等TLG 覺得自己設計差有問題

等去炒晒班濕尻設計師再出過好未

買唔買就自己決定, 無話一定要焗買既

你覺得有咩唔好咪改再佢, 擺上去俾其他人欣賞
退坑
最初10211開始買
10246最正
10256之後
老番仲要咁撚噁心

上網搵下呢個系列
Land Rover 好唔砌?
見x 寶上有高磚版$380 ,好似唔太抵
因為lego 都係$1400
再講依個時候買大陸野怕有病毒
仲買大陸狗老翻
所以話唔抵
之前果個布加迪lego $3800大陸 $380 先抵
遲d曼聯球場再睇下
我意思唔好技持老翻野
呢到唔講淘寶, 麻煩晒唔該多謝合作
唔講老翻樂併唔該
之前先HI走過班人, 而家又黎
食人血曼頭,點可以少咗交租參予呀!
#香港人加油[img]https://na.cx/i/MiksryV.jpg[/img]

[ 香港加油 ] FREE 說明書已完成 | 歡迎分享

•可使用連結下載:-
https://drive.google.com/file/d/1ROi5IcJ49MdTbuNnyUNQbD42Gypkh_As/view?fbclid=IwAR0rcDS-oCPr-1QKVYe08KUaIVVHXOBBQ-nH_5AM6x4ep6u9NcvskDkLIP0

完全感受大家熱情 [ 香港加油 ] #懶人速食包 "全套零件/$880" 已準備在鋪頭了,今天16.2可到店查詢並購買

但零件與需求不成比例😅買不到的朋友,會安排您們零件訂購,請見諒,謝謝支持 #加油 #190NathanRoad
都係有班人覺得大條道理玩老翻係無問題, 價便乜都得
佢話啲錢捐啲俾手足星火都話

砌呢個好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞